Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Λάζαρος Γιώτης : "Ανέλαβα την ομάδα για την επαναφέρω στην κατηγορία που της αρμόζει, δηλαδή στην Α΄ Ερασιτεχνική"!!! (Video)




Δηλώσεις του προπονητή του Α.Ο. Σταυρακίου Λάζαρου Γιώτη :

"Είναι μεγάλη χαρά για μένα να βρίσκομαι σε γνώριμα ποδοσφαιρικά λημέρια. Υπήρξα ποδοσφαιριστής και προπονητής του Α.Ο. Σταυρακίου στη Δ΄ Εθνική.

Θεωρώ ότι η ομάδα έχει μεγάλη ιστορία. Η διοίκηση φροντίζει να έχει η ομάδα εγκαταστάσεις που είναι αξιοζήλευτες ακόμα κι από μια επαγγελματική ομάδα.

Φέτος συμφωνήσαμε να αναλάβω την ανδρική ομάδα και την επαναφέρω στην κατηγορία που της αρμόζει, δηλαδή στην Α΄ Ερασιτεχνική. Επίσης να δουλέψω στις ακαδημίες, με τα παιδιά που είναι στην κρίσιμη φάση των 15 ετών, ώστε να υπάρξει γέφυρα μεταξύ της ομάδας νέων και της ανδρικής.

Βρήκα πολύ ελκυστική την πρόταση αυτή. Θεωρώ ότι ένας προπονητής πρέπει να δουλεύει εκεί που αισθάνεται ωραία κι εγώ αισθάνομαι πάρα πολύ όμορφα σ’ αυτή την ομάδα.

Το Σταυράκι δεν έχει άλλο προορισμό, παρά να πρωταγωνιστεί. Οι εγκαταστάσεις και οι ακαδημίες που έχει θα πρέπει να το φέρουν στην κατηγορία που του αρμόζει, στην Α΄ Ερασιτεχνική."




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου