Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019

Προετοιμασία Συρράκου : Δηλώσεις Ρούκου και Μητρογιάννη!!! (Video)



Δηλώσεις έκαναν ο προπονητής του Σταυραετού Συρράκου, Γιώργος Ρούκος, και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Λεωνίδας Μητρογιάννης, μιλώντας για το σχεδιασμό της ομάδας τη φετινή σεζόν στη Β΄ Ερασιτεχνική, τις μεταγραφές και τους στόχους της ομάδας.


Οι δηλώσεις του προπονητή :

Η προετοιμασία του Συρράκου ξεκίνησε για φέτος από τη Δευτέρα και σήμερα είναι η δεύτερη προπόνηση τη ομάδας. Είμαι ευχαριστημένος από του υλικό που διαθέτει η ομάδα. Παρέμεινε σχεδόν όλη η ομάδα από πέρυσι, πήραμε και 8 μεταγραφές. Πιστεύω ότι η πορεία μας θα είναι καλή και στη Β΄ Ερασιτεχνική. Όπως είπα και στους παίκτες μας δεν θέλω να κοιτάμε χαμηλά. Θέλουμε να κοιτάμε πάνω από τη μέση της βαθμολογίας, αλλά για να επιτευχθεί αυτό πρέπει να είναι όλοι στις προπονήσεις, να είναι συνεπείς. Καταφέραμε μετά από 2-3 χρόνια να ανέβει κατηγορία η ομάδα, πιστεύω θα είμαστε ανταγωνιστικοί και στη Β΄. Τους σεβόμαστε όλους, αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την ανανέωση της συνεργασίας μας και να κάνω μια έκκληση προς τους χωριανούς Συρρακιώτες να βοηθήσουν όπως μπορούν την ομάδα, ώστε αυτή η ιστορική ομάδα να είναι δυνατή και ανταγωνιστική σε όλη τη σεζόν.

Το υλικό που είχαμε ήταν ήδη πολύ καλό. Πήραμε όμως και παίκτες που γνωρίζουν τη Β΄ αλλά και την Α΄ για να μας βοηθήσουν, όπως είναι ο Σούλτης, ο Βασάκος, ο Δημητρίου, ο Αποστόλου, ο Ιωαννίδης, ο Αλεξίου και ο Κωσταγιώργος. Ίσως γίνουν ακόμα 1-2 προσθήκες και πιστεύω ότι το ρόστερ θα κλείσει. Έχουμε γύρω στα 20 άτομα φέτος στην προπόνηση και λείπουν και λείπουν 5-6 άτομα. Είναι δύσκολο το πρωτάθλημα, θα χρειαστούν όλοι οι παίκτες, ώστε να βοηθήσουν με κάθε τρόπο την ομάδα.

Θέλω να ευχηθώ να έχουμε όλες οι ομάδες καλή σεζόν, με υγεία για όλους τους ποδοσφαιριστές. Όπως είχα πει και πέρυσι ότι το τέλος της σεζόν θα μας βρει χαρούμενους, έτσι πιστεύω ότι θα γίνει και φέτος.


Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή :

Μια νέα αρχή για εμάς και την ομάδα μας στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ Ερασιτεχνικής. Όπως βλέπετε σήμερα είμαστε 20 ποδοσφαιριστές και θα έρθουν κι άλλα παιδιά να βοηθήσουν στο στόχο της παραμονής, που είναι ο πρωταρχικός.

Να ευχηθώ σε όλους τους ποδοσφαιριστές καλή χρονιά, χωρίς τραυματισμούς και καλή επιτυχία.

Έχουμε ξεκινήσει προετοιμασία από τη Δεύτερα. Πολύ καλή η συμμετοχή, πολύ καλή και η προπόνηση για να μείνουμε κατηγορία και ότι προκύψει καλοδεχούμενο.




ΚΑΜΕΡΑ : ΣΑΚΗΣ ΣΟΥΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου