Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019

Με αρκετά νέα πρόσωπα ετοιμάζεται για την Α΄ η Κόντσικα - Δηλώσεις του προπονητή!!! (Video)




Προετοιμασία για τον Α.Ο. Κόντσικας, που η φετινή χρονιά τον βρίσκει στην Α΄ Ερασιτεχνική, μιας και ήταν η ομάδα που κέρδισε την άνοδο από τον Β Όμιλο της Β΄ Ερασιτεχνικής μέσω της διαδικασίας των play off.

Στην Κόντσικα, σε αντίθεση με άλλα σωματεία, είχαμε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας, αφού αρκετοί ποδοσφαιριστές από την περσινή σεζόν ήδη βρήκαν άλλου ποδοσφαιρική στέγη, ενώ κάποιοι άλλοι έχουν αποχωρήσει αλλά δεν ανακοινώθηκαν ακόμη κάπου. Παρόλα αυτά ήρθαν αρκετοί έμπειροι και ταλαντούχοι, κάποιοι με καταγωγή από την περιοχή και με αρκετές παραστάσεις στη Α΄ Ερασιτεχνική.

Ο κ. Σωτήρης Ζαβογιάννης ανέλαβε την ομάδα και πρέπει να δέσει σε ένα δυνατό σύνολο τη νεοφώτιστη ομάδα, μαζί και τις σημαντικές προσθήκες που έγιναν. Οι προπονήσεις έχουν ξεκινήσει και συμμετέχουν κάθε μέρα 12-15 άτομα, ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη για τη νέα σεζόν.


Οι δηλώσεις του προπονητή :

Ξεκίνημα με τον Α.Ο. Κόντσικας σήμερα, είναι μια ομάδα νεοφώτιστη την Α΄ Ερασιτεχνική μέσα από τη διαδικασία των μπαράζ. Προσπαθούμε να χτίσουμε μια καινούργια ομάδα, σίγουρα το έργο δεν είναι εύκολο, άλλες οι απαιτήσεις τις Β΄ κι άλλες τις Α΄ Ερασιτεχνικής. Θέλω να πιστεύω με όρεξη, με δουλειά και με τη συμπαράστασης διοίκησης, θα καταφέρουμε να έχουμε μια καλή παρουσία στην Α΄ Ερασιτεχνική και να βάλουμε τις βάσεις για να παραμείνει η ομάδα. Σίγουρα χρειάζεται πολύ δουλεία, δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι, είναι έναρξη της προετοιμασίας. Δεν έχουμε ολοκληρώσει και το ρόστερ Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, όσον αφορά τη στελέχωση της ομάδας και μέσα από τη διαδικασία των προπονήσεων να παρουσιαστούμε όσο γίνεται πιο έτοιμοι για το πρωτάθλημα. Έχουμε κάποιες καλές κινήσεις με παιδιά που έπαιζαν στην Α΄, θέλουμε κάτι ακόμα και θέλω να πιστεύω ότι θα βρούμε όσο γίνεται πιο σύντομα. Η Κόντσικα έχει μια ιστορία στο ερασιτεχνικό, τα τελευταία χρόνια ήταν στη Β΄, αλλά με δουλειά, διάθεση και καλό κλίμα να μπουν οι βάσεις για να σταθεροποιηθεί στην Α΄. Στην προσπάθεια αυτή εκτός της διοίκησης και των παικτών θέλουμε μια βοήθεια από ανθρώπους που αγαπάνε την ομάδα και έζησαν όμορφες στιγμές μαζί της. Εύχομαι σε όλο το ερασιτεχνικό υγεία και να ευχαριστιόμαστε το ποδόσφαιρο.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου