Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019

Προετοιμάζεται το Συρράκο, που θέλει να καταξιωθεί στη Β΄!!! (Video)Περίοδος προετοιμασίας και για τον Σταυραετό Συρράκου, που φέτος θα αγωνίζεται στη Β΄ Ερασιτεχνική μετά από χρονιά και έχει ως στόχο την καθιέρωση στην κατηγορία.

Μια αναμφίβολα ιστορική ομάδα, που είχε τα σκαμπανεβάσματα της, αλλά επέστρεψε στη Β΄. Όπως είπαμε στόχος διοίκησης και του έμψυχου δυναμικού της ομάδας είναι να παραμείνει η ομάδα όσο γίνεται πιο εύκολα στην κατηγορία και να διατηρήσει την ομοιογένεια που έχει εδώ και μερικά χρόνια, σαν μια ομάδα – παρέα – οικογένεια.

Ικανοποιητικός ο αριθμός των ποδοσφαιριστών που συμμετέχουν στις προπονήσεις, οι οποίες γίνονται στο γήπεδο Πεδινής αν και η ομάδα έχει δηλώσει ως έδρα το γήπεδο Ελληνικού (έχει δικαίωμα βάση εντοπιότητας) και σαν δεύτερη το Ενωσιακό γήπεδο. Ο κορμός παρέμεινε ως έχει σε μεγάλο βαθμό, συν κάποιες ποιοτικές προσθήκες, ενώ θα γίνουν και λίγες ακόμη.

Υπό τις οδηγίες λοιπόν του προπονητή, Γιώργου Ρούκου, ο Σταυραετός προετοιμάζεται και πάντα κοντά στην ομάδα τα μέλη της διοίκησης.
ΚΑΜΕΡΑ : ΣΑΚΗΣ ΣΟΥΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου