Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021

Κύπελλο Ε.Π.Σ.ΗΠ. : Πρεμιέρα στις 11 Σεπτεμβρίου - Βγήκε η προκήρυξη


Η ΕΠΣΗΠ γνωστοποίησε την προκήρυξη του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της σεζόν 2021-22.

Οι ομάδες θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την 28η Ιουλίου 2021 και οι αγώνες θα αρχίσουν το Σαββατοκύριακο 11-12/09/2021.

Η κλήρωση είναι προγραμματισμένη την Παρασκευή  3 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00.

Με βάση την προκήρυξη, οι αγώνες του 4ου Γύρου (Προημιτελικοί) θα διεξαχθούν με το εξής σύστημα: Σε περίπτωση ισοπαλίας του αγώνα δεν θα υπάρχει παράταση για την ανάδειξη νικητή, αλλά θα διεξάγεται δεύτερος αγώνας στην έδρα του φιλοξενούμενου σωματείου (θα λαμβάνονται υπόψη τα εκτός έδρας γκολ). Αν και ο δεύτερος αγώνας λήξει ισόπαλος στην κανονική διάρκεια με το ίδιο αποτέλεσμα με τον πρώτο αγώνα, θα υπάρχει παράταση και πέναλτι για την ανάδειξη νικητή.

Οι αγώνες της ΗΜΙΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ θα είναι διπλοί και θα λαμβάνονται υπόψη τα εκτός έδρας γκολ. Στον δεύτερο αγώνα αν το αποτέλεσμα δημιουργεί ισοβαθμία, ( βαθμών, τερμάτων), θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και αν και πάλι το αποτέλεσμα είναι ισόπαλο θα ακολουθήσει η διαδικασία των πέναλτι.
Οι αγώνες θα διεξάγονται κατά κανόνα ενδιάμεσα της εβδομάδας και μόνο σε περίπτωση που είναι αυτό δυνατό, από το υπόλοιπο αγωνιστικό πρόγραμμα του πρωταθλήματος θα διεξάγονται και σε ημέρες αργίας.
Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος, κατά την διάρκεια του αγώνα και αφού προηγηθεί παράταση θα ακολουθηθεί η διαδικασία των πέναλτι, με τρόπο ώστε μετά από κάθε αγώνα να υπάρχει νικητής.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου