Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

Βασίλης Σιαφάκας: "Θα κυνηγήσουμε και τους δυο στόχους" (Video)


Δηλώσεις παραχώρησε ο προπονητής του Π.Α.Σ. Κράψης, Βασίλης Σιαφάκας, με αφορμή την προετοιμασία της ομάδας, όπου πρωτίστως μας είπε ότι όλοι προσπαθούν να προσαρμοστούν ξανά στην επαφή με το γήπεδο. 

Η προπόνηση γίνεται στο γήπεδο Ζωοδόχου, όπου ευχαριστούν τη διοίκηση της τοπικής ομάδας για την παραχώρηση. Σε ερώτηση αν θα χρησιμοποιηθεί και ως έδρα του Π.Α.Σ. Κράψης, είπε πως ακόμα δεν ξέρει κάτι σίγουρα, αλλά είναι πιθανό μετά από συζητήσεις με τους ιθύνοντες του γηπέδου. Το να υπάρχει μια έδρα βοηθάει πολύ την ομάδα, γιατί πέρυσι είχε προβλήματα στην προετοιμασία, με τον να αλλάζει συχνά γήπεδο για να προπονηθεί.

Για το ρόστερ δήλωσε πως έχουν μείνει σχεδόν όλοι, ο βασικός κορμός, εκτός από 2 ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν, αλλά ακόμη δεν πήραν τα δελτία για να ανακοινωθούν ονόματα.

Για τους στόχους τόνισε πως να πούμε απλά μια καλή πορεία με αυτό το ρόστερ είναι δεδομένο. Έχει εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές του και δηλώνει πως θα κυνηγήσουν και τους δυο στόχους, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου