Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021

Π.Α.Σ. Γιάννινα : Τρίτος στον 1ο Γύρο/Νίκη-ανατροπή 3-2 τον Βόλο


Συναρπαστικό ματς σήμερα στους βροχερούς Ζωσιμάδες, όπου ο Π.Α.Σ. Γιάννινα με ανατροπή κέρδισε τον Βόλο και το σκορ στο 3-2!

Ο "Άγιαξ της Ηπείρου" κλείνει σίγουρα τρίτος τον 1ο Γύρο του πρωταθλήματος, ότι και να κάνει ο Π.Α.Ο.Κ., αφού στην ισοβαθμία υπερτερεί του δικέφαλου. Οι Θεσσαλοί προηγήθηκαν δυο φορές στο σκορ στο 1ο ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη δεν υπήρχαν επιθετικά, με τον Π.Α.Σ. να φτάνει δίκαια στη νίκη - ανατροπή.

Οι Βολιώτες μπήκαν επιθετικά και προηγήθηκαν μόλις στο 2ο λεπτό, όταν ο Νίνης συνδυάστηκε ωραία με τον Ορόζ, ο δεύτερος βγήκε απέναντι στον Λοντίγκιν, πλασάροντας εύστοχα για το 0-1. Το γκολ μέτρησε μετά και την επιβεβαίωση από το VAR. Στο 7΄ παραλίγο να πετύχουν και δεύτερο τέρμα οι φιλοξενούμενοι, ο Κάργας έκανε λάθος γύρισμα προς τον Λοντίγκιν, ο Φαν Βέρτ πήρε τη μπάλα και σούταρε, απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Π.Α.Σ., στη συνέχεια η μπάλα στον Ροσέρο, σουτ κι από αυτόν, ξανά αποκρούει ο Λοντίγκιν. Στο 12΄ ο Μορέιρα σούταρε, η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ, το οποίο εκτέλεσε ο Μορέιρα και ο Κάργας, που είχε προωθηθεί, με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο πλεχτό και ισοφάρισε σε 1-1. Οι φιλοξενούμενοι παίρνουν και πάλι προβάδισμα το σκορ με πολύ ωραίο γκολ του Νίνη στο 41΄. Έγινε η σέντρα από δεξιά, ο Ερμούσπε έκανε λάθος, η μπάλα πήρε ύψος κι ο Νίνης με φοβερό ανάποδο ψαλιδάκι έκανε το 1-2. Συνέχιζε να πιέζει ο Βόλος και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Σοάρες με σουτ εντός περιοχής σημάδεψε τη συμβολή των δοκών, αν και μετά η φάση ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Πρώτη καλή στιγμή στο 2ο ημίχρονο για τον Π.Α.Σ. στο 53ο λεπτό, εκτέλεση φάουλ του Σάλιακα από δεξιά, ο Φερράρι έδιωξε σωτήρια τη μπάλα προ του Κάργα. Στο 57΄ έρχεται εκ νέου η ισοφάριση για τον "Άγιαξ", ο Σάλιακας σέντραρε και ο Περέα πλασάροντας μέσα από την περιοχή έκανε το 2-2. Οι φιλοξενούμενοι θεωρούσαν πως βρήκε τη μπάλα με το χέρι ο παίκτης του Π.Α.Σ., αλλά το VAR τους διέψευσαι. Στο 72΄ εκτέλεση φάουλ με κομπίνα, ο Σάλιακας δίνει στον Κάργα, ο δεύτερος σουτάρει, ελάχιστα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι η μπάλα. Στο 76΄ σέντρα του Σνάιντερ από δεξιά, κεφαλιά του Μορέιρα, λίγο έξω η μπάλα. Στο 82΄ οι γηπεδούχοι φέρνουν το ματς "τούμπα', όταν ο Ροσέρο πάτησε τον Πίρσμαν μέσα στην περιοχή και δόθηκε πέναλτι, με τη βοήθεια και του VAR. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Εραμούσπε και έκανε το 3-2. Κρατήθηκαν 8 λεπτά καθυστερήσεις, αλλά τελικά δεν άλλαξε κάτι στο τελικό αποτέλεσμα.


 Π.Α.Σ. Γιάννινα : Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ, Μπρένερ (62' Λώλης, (95' Παντελάκης)), Σνάιντερ, Μορέϊρα (87' Λιάσος), Περέα.

ΒΟΛΟΣ : Κλέιμαν, Ρομέρο, Γκρίλο, Φεράρι, Σοάρες, Ορόζ (77' Ρινέρ), Ρεγκατέν, Νίνης (89' Βοϊτκόφσκι), Μπαρτόλο, Ροσέρο (90' Τερεζίου),  Φαν Βεέρτ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου