Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

Τα αναποδογύρισε όλα η Θύελλα Ελεούσας, 2-3 νίκησε το Νησί


Θύελλα φύσηξε στο Ενωσιακό γήπεδο κι τα έφερε όλα "τούμπα", όπως και το ματς, αφού η Ελεούσα πήρε τη νίκη επί του Νησιού με σκορ 2-3, ενώ είχε βρεθεί δυο φορές πίσω στο σκορ!

Οι κιτρινόμαυροι πέτυχαν τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα και έφτασαν πλέον τους 9 βαθμούς. Το Νησί έχει για πρώτη φορά φέτος δυο σερί ήττες και οι δυο εντός έδρας.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 1-0. Η Ελεούσας είχε μια ευκαιρία με το Ρίζο στο 32΄, αλλά μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια ο τερματοφύλακας του Νησιού και το 38΄ σουτ του Στάμου πέρασε ψηλά άουτ. Το 1-1 ήρθε στο 39΄, όταν ο Στάθης εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, κεφαλιά του Ζυγούνα και η μπάλα στο πλεχτό.
 

Το Νησί πήρε και πάλι προβάδισμα στην επανάληψη σε 2-1. Στο 69΄ χαμένο τετ-α-τετ του Κεφάλα, απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Στο 70΄ 2η κίτρινη κάρτα στον Στάθη, με 10 συνέχισε η Ελεούσα. Στο 86΄ ο Παπαδόπουλος εκτελεί απευθείας το φάουλ, η μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο Κεφάλας με σουτ ισοφαρίζει σε 2-2. Στο 90΄ ολική ανατροπή για τη Θύελλα, ο Σιώζος έκλεψε τη μπάλα από τον Στογιάννη, σούταρε, απέκρουσε ο γκολκίπερ του Νησιού και στην επαναφορά ο Κεφάλας, αφού ντρίπλαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, σούταρε για το 2-3.


ΕΛΕΟΥΣΑ : Γκρέμος, Δρόλιας (65’ Καραντάνας), Ζυγούνας, Πότσης, Κωστούλας, Στάμος (57’ Παπαντωνίου), Ρίζος, Παπαδόπουλος (88’ Παπαϊωάννου), Στάθης, Οικονόμου, Κεφάλας (88’ Σιώζιος)


 


Μετά από απαίτηση της διοίκησης του Αετού Νήσου να μην ασχοληθούμε ξανά με την ομάδα τους, δεν θα αναγράφονται στοιχεία της και ρεπορτάζ από τα ματς που συμμετέχει, παρά μόνο των αντιπάλων. *

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου