Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

Κρανούλα : Ξεπάγιασε για να μείνει μόνη στη κορυφή, 3-1 τους Τίγρεις


Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει στη Γ΄ Ερασιτεχνική η Κρανούλα, που κέρδισε στην έδρα της τους Τίγρεις με σκορ 3-1!

Οι δυο ομάδες πριν την αναμέτρηση μοιράζονταν την κορυφή, έχοντας μονό νίκες. Η νεανική ομάδα των φιλοξενούμενων προηγήθηκε στο σκορ, αλλά οι "οράνιε" στη συνέχεια έδειξαν σοβαρότητα και πήραν τελικά το "τρίποντο". Λίγος ο κόσμος στο γήπεδο, λογικό με τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, ενώ ανά διαστήματα ο αέρας κατέβαζε νιφάδες χιονιού από το Μιτσικέλι.

Η διοίκηση της Α.Ε. Κρανούλας θέλει να συγχαρεί την αντίπαλη ομάδα για την άψογη συμπεριφορά, τόσο εντός γηπέδου, όσο και στα αποδυτήρια, όπου τα άφησαν πεντακάθαρα.


Στα αγωνιστικά τώρα οι Τίγρεις προηγήθηκαν νωρίς, όταν στο 4ο λεπτό ο τερματοφύλακας Αλεξίου κάνει λάθος, παίρνει τη μπάλα ο Βάσιος και στη συνέχεια ο γκολκίπερ της Κρανούλας τον ανατρέπει. Το πέναλτι που κέρδισε εκτελεί ο ίδιος ο Βάσιος και κάνει το 0-1. Στο 8΄ ο Βάσιος για λίγο δεν προλαβαίνει μέσα στην περιοχή τον Αλεξίου, που μπλοκάρει. Στο 16΄ απειλεί πρώτη φορά η Κρανούλα, κόρνερ του Θρασκιά από δεξιά, σουτ με τη μια από τον Διαμάντη Ι., λίγο έξω η μπάλα. Στο επόμενο λεπτό ο Γουρνοπάνος σεντράρει από αριστερά, κεφαλιά του Βάσιου από κοντά, άουτ η μπάλα. Στο 20΄ οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για πέναλτι σε ανατροπή του Κακαίδη. Δυο λεπτά μετά όμως έρχεται το γκολ, ο Θρασκιάς πιάνει ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής, αποκρούει ο Θωμάς, αλλά στην συνέχεια ο Διαμάντης Α. με κεφαλιά δεν αστοχεί για το 1-1. Στο 38΄ φάουλ του Θρασκιά από δεξιά με γέμισμα, η μπάλα περνάει από όλους μέσα στην περιοχή και καταλήγει άουτ. Στο 41΄ οι "οράνιε" κάνουν την ανατροπή, η μπάλα φτάνει στον Διαμάντη Α., πάει να περάσει τον Τσακαλώτο, ο οποίος κάνει χέρι εντός περιοχής και δίνεται πέναλτι. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Θρασκιάς και γράφει το 2-1.


Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε αισθητά και φτάσαμε στο 60΄ για να έχουμε την πρώτη καλή στιγμή, ο Θρασκιάς εκτέλεσε ένα φάουλ από μακριά, η μπάλα αναπήδησε στο έδαφος και χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, στη συνέχεια η κεφαλιά του Τσαντή από κοντά ήταν αδύναμη και μπλόκαρε ο Αλεξίου. Στο 67΄ καλό σουτ του Ράπτη από δεξιά, λίγο έξω η μπάλα. Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στο 76΄, όταν Κακαίδης έπιασε μακρινό δυνατό σουτ, απέκρουσε αρχικά ο Αλεξίου, αλλά ο Τσαντής που καραδοκούσε, από κοντά έστειλε τη μπάλα στο πλεχτό.


Κρανούλα: Αλεξίου, Παντούλας Ε., Μπαρέκος, Διαμάντης Ι. (63΄ Τάτσης), Μύταρης, Γαβρίλας, Κακαιδης, Διαμάντης Α., Σιόντης-Τσαντής, Θρασκιάς, Παμτούλας Αθ.

Τίγρεις: Θωμάς, Τσακαλώτος, Αντωνόπουλος, Κυβρακίδης, Λύτρας, Πολλιώνης, Ράπτης, Ρίζος (57΄ Θεοχάρους), Βάσιος (76΄ Τίνας), Τάτσης, Γουρνοπάνος (68΄ Καλλής)


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου