Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

Μέτσοβο : Επιστροφή στις νίκες, 4-0 την Α.Ε.Μ.


Στο πλαστικό γήπεδο Ανατολής αγωνίστηκε ως γηπεδούχος η ομάδα του Μετσόβου, μιας και η καιρικές συνθήκες στην ορεινή κωμόπολη είναι άσχημες, επικρατώντας της Α.Ε.Μικρασιατών με σκορ 4-0!


Οι "μπλε" απείλησαν στο 2ο λεπτό με τον Τσιόστα Κ. και στο 9΄με τον Βαρσάνη. Στο 12΄ ο Τσιόστας Κ. με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Μούστο έκανε το 1-0. Το Μέτσοβο έχασε κι άλλη καλή στιγμή στο 14΄ με τον Σιούτα. Στο 20΄ απείλησε με τον Μούστο και στο 23΄με τον Τσουλιάη Κ.. Στο 39΄ ο Ναυρόζογλου Αν. έχασε ευκαιρία για την Α.Ε.Μ. και στο 43΄ σουτ του ίδιου παίκτη, απέκρουσε ο Γιαμβριάς.

Στη 48΄ ο Χήτας σε φάση τετ-α-τετ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Νάκο. Στο 62΄ σουτ του Τσιόστα Κ., αποκρούει ο Νάκος. Στο 65΄ ασίστ του Χούσο στον Βαρσάνη κι αυτός με πλασέ έκανε το 2-0. Στο 70΄ η Α.Ε.Μ. απείλησε από εκτέλεση φάουλ του Ραγιά. Στο 77΄ ο Τσουλιάης Κ. εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και ο Σιούτας με κεφαλιά έκανε το 3-0. Στο 89΄ ασίστ του Σταχούλη στον Τσιόστα Κ. κι αυτός με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.


Μέτσοβο: Γιαμβριάς, Ναζίρης, Τσιόστας Χ., Γεωργίου, ΣΔιούτας, Τσιόστας Κ., Μούστο, Χύσο, Βαρσάνης (72΄ Τρίτος), Τσουλιάης Κ. (84΄ Τσώνης), Χήτας (68΄ Στάχουλης)

Α.Ε.Μ.: Νάκος, Σιλεβίστας, Ναυρόζογλου Αν., Ανανιάδης, Ραγιάς, Ναυρόζογλου Ι., Παϊλας, Σιώζης, Ναυρόζογλου, Λούζης, Τότσικας


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου