Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021

Κοσμηρά : Πρώτη φορά στην ιστορία της στους 4, νίκη 1-2 επί του Σταυρακίου


Γράφει ιστορία η ομάδα της Κοσμηράς, καθώς προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ε.Π.Σ.ΗΠ., ξεπερνώντας το εμπόδιου του Σταυρακίου με σκορ 1-2!




Μια ομάδα - παρέα, καθώς πολλά παιδιά είναι χρόνια συμπαίκτες στην ομάδα κι ας μην κατάγονται από το χωριό της Κοσμηράς, έφτασαν την ομάδα πολύ ψηλά. Δικαιολογημένα τα πανηγύρια τόσο κατά τη λήξη της αναμέτρησης, όσο και μετά στα αποδυτήρια, όπου έγινε ο κακός χαμός.





Στο αγωνιστικό κομμάτι το ματς παρότι είχε καλό ρυθμό στο 1ο ημίχρονο, δεν είχε ευκαιρίες πέρα από τα γκολ. Το Σταυράκι προηγήθηκε στο 11΄,  όταν ο Τούσης έκανε την παράλληλη μπαλιά από αριστερά και ο Γώγος Ε. με πλασέ έγραψε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι δεν απογοητεύτηκαν και έβγαλαν πιο πάθος. Άμεση η απάντηση της Κοσμηράς στο 15΄, εκτέλεση κόρνερ του Τσούρη από αριστερά, κεφαλιά του Νιτσιάκου κι η ισοφάριση σε 1-1. Στο 19΄ έρχεται η πλήρης ανατροπή, σε φάση αντεπίθεσης ο Περβανάς νικάει τους πάντες στο σπριντ, τετ-α-τετ με τον Λάμπρη, πλασάρει, ο τερματοφύλακας του Στυρακίου τον ανατρέπει, ο διαιτητής κ.Μάντζιος αφήνει πλεονέκτημα καθώς η μπάλα κατευθύνεται προς την εστία, αλλά αφού σώζουν αμυντικοί του Σταυρακίου, τελικά δίνεται το πέναλτι. Το εκτελεί ο Περβανάς, νικάει τον Λάμπρη και κάνει το 1-2. Στο 27΄ ο Θέμος πιάνει ένα σουτ "κεραυνό" από μακριά, εντυπωσιακή η επέμβαση του Λάμπρη. 

Στην επανάληψη η κατοχή ήταν υπέρ του Σταυρακίου, αλλά ήταν ανούσια, αφού δεν απείλησαν ουσιαστικά. Στο 76΄ ένα απευθείας φάουλ του Λαλάι πέρασε λίγο έξω και στο 93΄ ο ίδιος παίκτης, πάλι από εκτέλεση φάουλ, στέλνει τη μπάλα να γλύψει τη συμβολή των δοκών πριν περάσει άουτ. Ένα λεπτό πριν η Κοσμηρά είχε μείνει με 10 παίκτες, λόγω 2η κίτρινης στον Νάκια, τον οποίο θα στερηθεί στο επόμενο επίσημο ματς, δηλαδή στο πρωτάθλημα και όχι στους ημιτελικούς.


ΣΤΑΥΡΑΚΙ : Λάμπρης, Κολιός, Καλογιάννης (Μιχάλης 82΄), Πράσσος, Γώγος Ε. (Μυριούνης 72΄), Τούσης (Καπατσέλης 63΄), Ζιάβρος, Λαλάι, Αθανασίου (Παπαρούνας 82΄), Ντόντης, Κλεισούρας

ΚΟΣΜΗΡΑ : Νούτσος, Γεωργίου, Περώνης, Νάκιας, Θέμος (Μπλέτσας 71΄), Νούσης, Τσούρης, Περβανάς, Ζώτος, Νιτσιάκος (Ζώνιος 84΄), Ζάραγκας


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου