Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021

Άξια στους 4 το Κουτσελιό, 3-1 τους Αμπελόκηπους


Στους 4 του Κυπέλλου βρίσκεται το Κουτσελιό, που επικράτησε στην έδρα του των Αμπελοκήπων με σκορ 3-1, στον επαναληπτικό του πρώτου αγώνα στη Λιμνοπούλα, ο οποίος είχε λήξει 1-1!

Οι μελανόλευκοι ήταν καλύτεροι από την αρχή του αγώνα, προηγήθηκαν με 2-0, ενώ κόντρα στη ροή μείωσαν οι Αμπελόκηποι σε 2-1. Το σκορ έγινε 3-1 πριν πάνε οι ομάδες στην ανάπαυλα και έτσι έμεινα μέχρι το τέλος. Στην επανάληψη το παιχνίδι δεν είχε τον ίδιο ρυθμό όπως στο 1ο ημίχρονο, με εξαίρεση τα τελευταία λεπτά. Το Κουτσελιό λοιπόν στους 4, η μοναδική ομάδα από τη Β΄ Ερασιτεχνική και σε λίγη ώρα θα μάθει και τον αντίπαλο της.
Οι Αμπελόκηποι από την πλευρά τους θέλουν να δώσουν συγχαρητήρια στη διαιτησία της αναμέτρησης. Η πρόκριση χάθηκε κατά το ήμισυ για αυτούς στο πρώτο παιχνίδι, αφού δεν εκμεταλλεύτηκαν το πέναλτι που είχαν κερδίσει και τις υπόλοιπες ευκαιρίες που δημιούργησαν.


Στα σημερινά οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυναμικά, στο 1ο λεπτό ο Κακαράντζας Κ. πασάρει δεξιά στον Κλιτσινάρη, σουτ του δεύτερου από κοντά, σε σώματα αμυντικών η μπάλα και κόρνερ. Στο 3΄ έρχεται το πρώτο γκολ, ο Τασιούλας που ήταν από τους καλύτερους του αγώνα, κάνει τη σέντρα από δεξιά, πλασέ τη μια Κακαράντζας Κ. και η μπάλα στο πλεχτό για το 1-0. Στο 5΄ ο Κακαράντζας Κ. βγάζει ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων, τετ-α-τετ ο Δάσκαλος Α. με τον Κατσιγιάννη, με τα πόδια αποκρούει ο ο γκολκίπερ των Αμπελοκήπων. Στο 7΄ σέντρα του Δάσκαλου Α. από δεξιά, δεν διώχνει όπως θα έπρεπε η άμυνα των Αμπελοκήπων, σουτ του Δάσκαλου Ι. μέσα από την περιοχή, μπλοκάρει ο Κατσιγιάννης. Στο 19΄ ο Τασιούλας σεντράρει και πάλι από δεξιά, στην αριστερή πλευρά την περιοχής ο Κακαράντζας Κ. κάνει την κεφαλιά - πάσα προς τον Δάσκαλο Α., που είναι δίπλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι, κεφαλιά και από τον τελευταίο, η μπάλα στο δίχτυα για το 2-0. Στο 24΄ ο Χριστογιώργος εκτελεί το φάουλ με γέμισμα μέσα στην περιοχή, ο Έξαρχος με πλασέ από κοντά μειώνει σε 2-1. Στο 38΄ ευκαιρία για τους Αμπελόκηπους να ισοφαρίσουν, ο Βλαχιώτης κάνει τη βαθιά μπαλιά από την άμυνα, κούρσα του Τσιούρη Δ. από αριστερά, σουτ και βγάζει σε κόρνερ με τα δάχτυλα ο Θεμελής. Στο 40΄ ο Δάσκαλος Ι. εκτελεί κόρνερ από δεξιά, έρχεται με φόρα από αριστερά εντός περιοχής ο Κακαράντζας Κ., δυνατό πλασέ με τη μια και η μπάλα τινάζει τα δίχτυα για το 3-1. 


Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι στο 48΄ με ένα σουτ του Κολιού εκτός περιοχής και τη μπάλα να περνάει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε και φτάσαμε στο 78΄ για να δούμε την επόμενη καλή στιγμή, όταν ο Δάσκαλος Α. έσπασε τη μπάλα από δεξιά, σουτ του Μπακαγιάννη από κοντά, ψηλά άουτ η μπάλα. Στο 80΄ καλή ευκαιρία για τους Αμπελόκηπους να μειώσουν και να ξαναμπούν στο ματς στο φινάλε, παράλληλη μπαλιά του Χριστογιώργου από δεξιά, ο Ηλίας Μ. από κοντά δεν μπορεί να νικήσει τον Θεμελή, που αποκρούει σωτήρια. Στο 90΄ τελευταία προσπάθεια για τους φιλοξενούμενους, ο Πολίτης βγάζει ασίστ από δεξιά στον Γιώτη, που είναι αριστερά εντός περιοχής, αδύναμο το πλασέ, μπλοκάρει ο Θεμελής.


ΚΟΥΤΣΕΛΙΟ : Θεμελής, Τσακμάκης, Τασιούλας, Κρανάς, Τσακανίκας, ,Μπλέτσας, Κακαράντζας Κ., Κλιτσινάρης, Δάσκαλος Α. (Σπανόπουλος 83΄), Δάσκαλος Ι. (Ντούτσης 91΄), Μπακαγιάννης (Νούσης 79΄)

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ : Κατσιγιάννης, Γαλάνης, Μανούσης (Πολίτης 59΄), Έξαρχος, Βλαχιώτης (Παπαλάμπρης 59΄), Τσιούρης Χ., Χριστογιώργος, Ηλίας Μ., Κολιός, Τσιούρης Δ., Παπαδημητρίου (Γιώτης 74΄)


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου