Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022

Πολλά γκολ στο Ασβεστοχώρι, κανένας νικητής, 3-3 με το Μέτσοβο


Πολλά γκολ στο γήπεδο Ασβεστοχωρίου, αλλά κανένας νικητής, στο ματς μεταξύ της τοπικής ομάδας και του Μετσόβου με τελικό σκορ 3-3!

Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 6΄και στο 8΄ με τους Μπέτση και Ντάφλο Π. αντίστοιχα. Στο 10ο λεπτό το Μέτσοβο απάντησε με τον Μπούγια να σημαδεύει το δοκάρι. Στη συνέχεια το Μέτσοβο απείλησε με Σταχούλη και Μούστο, ενώ το Ασβεστοχώρι με Ντάφλο Π. και Μοσχέτα. Στο 34΄ ήρθε το γκολ για τους «μπλε», ο Σταχούλης πάσαρε στον Μούστο κι αυτός με διαγώνιο σουτ έκανε το 0-1. Στο 42΄ έρχεται η ισοφάριση σε 1-1 για το Ασβεστοχώρι, ο Ντάφλος Π. εκτέλεσε κόρνερ, κεφαλιά – πάσα του Ντάφλου Β. και ο Γεωργίου από κοντά σκοράρει.


Στην επανάληψη το Μέτσοβο απείλησε με τον Μούστο στο 51΄, αλλά οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή και στο 52΄ ο Ντάφλος Π. πασάρει στον Γεωργίου κι ο δεύτερος με πλασέ γράφει το 2-1. Στο 65΄ ωραία μπαλιά του Μοσχέτα στον Κολιάκη, αυτός τετ-α-τετ με τον Κάτσενο, τον νικάει για το 3-1. Στο 70΄ το Μέτσοβο απείλησε με μακρινό σουτ του Τσιόστα Κ. και πέντε λεπτά ο Ντάφλος Π. για το Ασβεστοχώρι έχασε ευκαιρία. Στο 80΄ο Τσουλιάης Θ. με σουτ εκτός περιοχής μειώνει σε 3-2. Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν τελικά να κρατήσουν μια υπερπολύτιμη νίκη για αυτούς, αν έρχονταν, αφού στο 84΄ ο Τσιόστας Κ. σέντραρε από δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Μπούγια, που με διαγώνιο σουτ ισοφάρισε σε 3-3. Στο 88΄ ο Μπέτσης έχασε μια ακόμα ευκαιρία για τους γηπεδούχους, μήπως καταφέρναν να πάρουν το παιχνίδι.

 

 

ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ : Πεχλιβανιδης, Μοσχέτας, Μαλάμος Αλ.  (68΄ Ουζούνης), Ντάφλος Β.,  Κουτρούμπας, Τσαντούλης, Μπέτσης, Γεωργίου, Ντάφλος Π.  (85΄ Οικονόμου Ι.), Κολιάκης, Παπαστεργίου

 

ΜΕΤΣΟΒΟ : Κάτσενος, Τσιώνης, Ναζίρης, Κάτσενος Ε.,  Μπούγιας, Τσιόστας Κ, Σταχούλης (57΄ Χήτας), Χύσο,  Μούστο, Τσουλιάης Θ.,  Βαρσάνης


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου