Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022

"Αγγλία" το ματς στην Περίβλεπτο, νίκησε με 5-4 το Βελισσάριο


«Αγγλικό» ματς στο γήπεδο Περιβλέπτου με την τοπική ομάδα να φιλοξενεί το Βελισσάριο και το τελικό σκορ να γράφει 5-4 υπέρ των γηπεδούχων!

Η Περίβλεπτος έφτασε έτσι τους 24 βαθμούς και είναι μόνη 5η, ενώ το Βελισσάριο παρέμεινε στους 17, μέσα στην επικίνδυνη ζώνη των Play Out.


Όλα τα γκολ μπήκαν στο 2ο ημίχρονο, με την αρχή να κάνει στο 47΄ ο Κόκκινος, σούταρε, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και ο Τσακιρίδης από κοντά με προβολή έγραψε το 0-1. Στο 49΄ ο Σταμάτης με κεφαλιά ισοφαρίζει σε 1-1. Ακολουθούν δυο γκολ από τον Παππά Ε. στο 51΄και στο 57΄ με ωραίες ενέργειες και σουτ, για να γίνει το 3-1. Στο 65΄το Βελισσάριο κερδίζει πέναλτι, εκτελεί ο Τσακιρίδης και μειώνει σε 3-2. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Βαλάρης βγάζει ασίστ στον Κόκκινο κι αυτός με πλασέ ισοφαρίζει σε 3-3. Στο 72΄ αντεπίθεση για την Περίβλεπτο, ο Παππάς Ε. απέναντι από τον τερματοφύλακα Σελιβάνωφ, περνάει τη μπάλα από πάνω του και κάνει το 4-3. Στο 76΄ ο Μπάρκας αφού πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα, μετά από μπαλιά του Πασχάλη, έκανε το 5-3. Στο 84΄ ο Σακαρέλης με πολύ δυνατό σουτ,  που δεν μπόρεσε να πιάσει τη μπάλα ο γκολκίπερ Πέτρος, διαμόρφωσε το τελικό 5-4.

Οι γηπεδούχοι είχαν άλλη μια καλή ευκαιρία με τον Μπάρκα, που από καλή θέση σούταρε ψηλά άουτ, καθώς και ευκαιρίες σε σουτ των Πασχάλη και Παππά Ε.. Το Βελισσάριο είχε δοκάρι στο φινάλε του ματς, από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βαλάρη, στη συμβολή των δοκών η μπάλα. Επίσης δοκάρι είχε και ο Τερζής από εκτέλεση φάουλ. Πολύ καλό ο Γιώτης για τους «πράσινους», που άλλαξε το ματς από όταν μπήκε. Καλά σουτ είχαν και οι Τσακιρίδης, Κόκκινος και Βαλάρης.





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου