Κυριακή 5 Ιουνίου 2022

Με το κεφάλι ψηλά αποχαιρετά το όνειρο η Κατσικά - Νίκη με 2-0 επί του Στάνου, στην ισοβαθμία δεν ανεβαίνει


Η Θύελλα Κατσικάς έκανε το καθήκον της και κέρδισε την τελευταία αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική την Αναγέννηση Στάνου με 2-0, αλλά στη ισοβαθμία χάνει το τρένο της ανόδου!

Οι ερυθρόλευκοι έφτασαν τους 12 βαθμούς μαζί με Πάργα και Καστοριά, αλλά υστερούν στη διαφορά τερμάτων έναντι των δυο και τερματίζουν τέταρτοι στην βαθμολογία. Ο Πετριτής που κέρδισε με 3-0 την Πάργα ανεβαίνει ως πρώτος με 13 βαθμούς. Οι «γουναράδες» χθες έβγαλαν ανακοίνωση πως θα κάνουν ένσταση αν δεν κατέβει το Ξηροβούνι να αγωνιστεί μαζί τους. Οι Αρτινοί όντως δεν κατέβηκαν, αλλά η Καστοριά μιας και κέρδισε την άνοδο, δεν πιστεύουμε ότι θα μπει στη διαδικασία ενστάσεων.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Κατσικά ευτύχησε να προηγηθεί πολύ νωρίς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και μετά το βάρος έπεσε στους φιλοξενούμενους, που πίεσαν, είχαν κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Στην επανάληψη από το 65΄- 70΄ και μετά η Κατσικά πήρε και πάλι τα ηνία, με την Αναγέννηση να μη δείχνει διάθεση για την ανατροπή, που θα της χάριζε την άνοδο. Έτσι ήρθε και το 2-0 στο 90ο λεπτό σαν κερασάκι στον τούρτα.

Οι φίλαθλοι της Θύελλας δεν σταμάτησαν ούτε σε αυτό το παιχνίδι να εμψυχώνουν την ομάδα τους, δημιουργώντας εντυπωσιακή ατμόσφαιρα κατά την είσοδο με καπνογόνα, αλλά και μετά το τέλος της αναμέτρησης δεν πτοήθηκαν και συνέχισαν τα συνθήματα παρέα με τους ποδοσφαιριστές.



Μόλις στο 5ο λεπτό ο Γούλας βγαίνει απέναντι από τον Καραγκούνη μέσα στην περιοχή, ο γκολκίπερ του Στάνου τον ανατρέπει και δίνεται πέναλτι στην Κατσικά. Το εκτελεί εύστοχα ο συνήθης ύποπτος Πάνος και γράφει το 1-0. Στον πανηγυρισμό του αφιέρωσε το γκολ στον Γιάννη Μπαλαούρα, πρώην φυσιοθεραπευτή της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και ποδοσφαιριστή των Ραφταναίων που είχε φύγει από τη ζωή το 2018, νικημένος από την επάρατη νόσο.

Στη συνέχεια όπως είναι φυσικό οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και στο 9΄ ο Παγώνας εκτέλεσε κόρνερ, πρώτη κεφαλιά ο Καβαλλάρης, δεύτερη ο Μπακαδήμας προς την εστία, σώζει πάνω στη γραμμή με το κεφάλι ο Μελιγγιώτης. Στο 13΄ ο Νικολογιάννης επιχειρεί ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα φεύγει λίγο πάνω από την εστία του Αναστασίου. Στο 36΄ πάσα – τακουνάκι του Αγγέλης στον Γιαννιώτης, αυτός βγαίνει τετ-α-τετ με τον Αναστασίου και σουτάρει, όμως ο τερματοφύλακας της Θύελλας αποκρούει με τα πόδια.


Στην επανάληψη η πρώτη καλή στιγμή άνηκε κι αυτή στους φιλοξενούμενους, με τον Γιαννιώτη να εκτελεί φάουλ γεμίζοντας, κεφαλιά του Ψηλού από κοντά, άουτ η μπάλα. Στο 65΄ αντεπίθεση για την Κατσικά, ο Γούλας πασάρει στον Παπουτσή, ο δεύτερος μπαίνει μέσα στην περιοχή, σουτάρει, αλλά η μπάλα χτυπά σε σώματα αμυντικών του Στάνου. Τέσσερα λεπτά μετά και πάλι σε φάση αντεπίθεσης, ο Γούλας δίνει κι αυτή τη φορά ασιστ στον Παπουτσή, ο οποίος πλασάρει από αριστερά εντός περιοχής, μπλοκάρει με διπλή επέμβαση ο Καραγκούνης. Στο 75΄ ωραία ατομική ενέργεια και σουτ του Πολυχρόνη εκτός περιοχής, πέφτει στην αριστερή του γωνία και μπλοκάρει με δυσκολία ο Καραγκούνης. Στο 77΄φάση διαρκείας στην περιοχή των φιλοξενούμενων, ο Γούλας πασάρει στον Καζαντζίδη, σουτ του τελευταίου εκτός περιοχής, η μπάλα κάπου κοντράρει και περνάει για λίγο κόρνερ. Στο 90΄ ο Δημητρακάκης, που είχε μπει αλλαγή, με ωραία ατομική ενέργεια και πλασέ από αριστερά εντός περιοχής γράφει το τελικό 2-0. Στο 91΄ σέντρα του Γώγα από δεξιά, κεφαλιά του Καβαλλάρη από κοντά, άουτ η μπάλα.

 

ΚΑΤΣΙΚΑ : Αναστασίου, Κολιούσης, Μελιγγιώτης Ψαρράς, Πάνος, Τσουμάνης (Ζήκος 64΄), Γούλας (Μαρούλης 78΄), Πολυχρόνης, Παπουτσής (Δημητρακάκης 78΄), Κατσίφας (Κυριακίδης 78΄), Βαρτζιώτης (Καζαντσίδης 57΄)

ΣΤΑΝΟΣ : Καραγκούνης, Παγώνης,Καραλής, Μπακαδήμας, Ψηλός, Νικολογιάννης, Γιαννιώτης, Δράκος (Βασιλάρης 50΄), Αγγέλης (Αλπέντζος 66΄), Καβαλλάρης, Τσιούνης (Γώγα 46΄)


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου