Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022

Μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική : Σενάρια για την άνοδο και τις ισοβαθμίες


Χαμός την τελευταία αγωνιστική για τα μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική, με τα σενάρια περί ισοβαθμιών να δίνουν και να παίρνουν. Τη «φωτιά» βέβαια την έβαλε η Θύελλας Κατσικάς με το ανέλπιστο διπλό μέσα στον Αστέρα Πετρίτη, αλλιώς τα πράγματα θα ήταν πιο ξεκάθαρα.

 

Ο πρωτοπόρος Απόλλων Πάργας που έχει 12 βαθμούς και συντελεστή τερμάτων +13 δεν είναι 100% σίγουρος για την άνοδο του στη Γ΄ Εθνική. Χρειάζεται ένα βαθμό στο ματς με τον Πετριτή για να εξασφαλιστεί. Σε περίπτωση ήττας, η Καστοριά πρέπει να κερδίζει με 10-0 το Ξηροβούνι ή η Κατσικά με 12-0 την Αναγέννηση Στάνου. Πάρα πολύ δύσκολα σενάρια αυτά.

 

Ο Αστέρας Πετριτή που έχει 10 βαθμούς, με νίκη επί της Πάργας πάει στους 13 και ανεβαίνει Γ΄ Εθνική. Σε περίπτωση ισοπαλίας, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, εφόσον κερδίσει η Καστοριά το Ξηροβούνι και κερδίσει ένας εκ των δυο στο ματς Κατσικά – Στάνος.

 

Η Αναγέννηση Στάνου είναι και αυτή στην 2η θέση με 10 βαθμούς και χρειάζεται μόνο νίκη μέσα στη Θύελλα Κατσικά για να πάρει το εισιτήριο της ανόδου. Ωστόσο ακόμα  και με ισοπαλία εφόσον όμως χάσει ο Πετριτής, μπορεί να εξασφαλίσει την άνοδο.

 

Η Καστοριά που έχει 9 βαθμούς πρέπει να κερδίσει οπωσδήποτε το Ξηροβούνι και να περιμένει συνδυασμό αποτελεσμάτων. Ανεβαίνει σε ήττα του Πετριτή και του Στάνου, αλλά και σε ήττα του Πετριτή και της Κατσικάς. Επίσης ανεβαίνει αν η ίδια κερδίσει και τα άλλα δυο ματς λήξουν ισόπαλα. Σε ισοβαθμία με Κατσικά υπερτερεί στα τέρματα, με Πάργα θέλει να κερδίσει με 10-0 (!!!).

 

Η Θύελλας Κατσικάς με 9 βαθμούς κι αυτή θέλει οπωσδήποτε νίκη στο ματς με τον Στάνο. Από τα άλλα παιχνίδια θέλει να μη κερδίσει η Καστοριά ή να μη κερδίσει ο Πετριτής την Πάργα. Σε ισοβαθμίες μειονεκτεί σε γκολ και χρειάζεται να βάλει πολλά στον Στάνο, πράγμα που είναι πάρα πολύ δύσκολο.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου