Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

Μέτσοβο : Παραμένουν στα "μπλε" οι Χρήστος Χούστο και Παναγιώτης Μούστο


Δυο ακόμα ανανεώσεις ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε η ομάδα του Π.Α.Σ. Μέτσοβο, με τον επιθετικό Παναγιώτη Μούστο και τον αμυντικό μέσο Χρήστο Χούσο να φοράνε και τη νέα σεζόν τα «μπλε»

 

Οι ανακοινώσεις της ομάδας :

"Την ανανέωση με τον επιθετικό Παναγιώτη Μούστο ανακοίνωσε το ΠΑΣ Μετσόβου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο νεαρός αθλητής συναντήθηκε σήμερα στα Ιωάννινα με τον Πρόεδρο του Σωματείου και αποφάσισαν από κοινού τη συνέχιση της συνεργασίας τους. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Α.Σ. Δίας Κωστακιών, στην Αναγέννηση Άρτας,  στο Σκουφά Κομποτίου και στη Νέα Καλλικράτεια ενώ από το Νοέμβριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Μετσόβου.

 

Το ΠΑΣ Μετσόβου, ο προπονητής, οι παίκτες και όλος ο φίλαθλος κόσμος εύχεται στον Παναγιώτη μία αγωνιστική περίοδο γεμάτη υγεία και επιτυχίες και τον ευχαριστούν θερμά για την επιλογή του να παραμείνει στην οικογένεια του Μετσόβου."

 

"Την ανανέωση  με τον αμυντικό μέσο Χρήστο Χούσο ανακοίνωσε το ΠΑΣ Μετσόβου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο νεαρός μέσος συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο κ. Στέργιο Ταλάρη και αποφάσισαν από κοινού τη συνεχιση της συνεργασίας τους. Ο νεαρός αθλητής στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στο τμήμα υποδομών Κ19  της ΑΕ Καραϊσκάκη, στο Δία Κωστακιών, στο Σκουφά Κομποτίου, στη Θύελλα Κατσικάς και στην Αναγέννηση Άρτας  ενώ από το Σεπτέμβριο του 2021 ανήκει στην οικογένεια του ΠΑΣ Μετσόβου.

 

Το ΠΑΣ Μετσόβου, ο προπονητής, οι παίκτες και όλος ο φίλαθλος κόσμος εύχεται στον Χρήστο μία αγωνιστική περίοδο γεμάτη υγεία και επιτυχίες και τον ευχαριστούν θερμά για την επιλογή του να παραμείνει στην οικογένεια του Μετσόβου."


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου