Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022

Μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική : Αλλάζουν τα σενάρια αφού δεν κατεβαίνει το Ξηροβούνι - Χωρίς Τουρμούσογλου η Πάργα


Εξελίξεις της τελευταίας στιγμής φέρνουν τα πάνω κάτω όσον αφορά το ποιος μπορεί να ανέβει από τα μπαράζ που οδηγούν στη Γ΄ Εθνική, καθώς η Α.Ε. Ξηροβουνίου όπως μαθαίνουμε δεν θα ταξιδέψει στη Καστοριά.

Πληροφορίες από το διοικητικό περιβάλλον της Αρτινής ομάδας αναφέρουν πως υπάρχουν ποδοσφαιριστές θετικοί στον Covid-19 και κάποιοι άλλοι που δίνουν εξετάσεις για τις πανελλήνιες. Το πρόστιμο σε μια τέτοια περίπτωση είναι 2.000 ευρώ για το Ξηροβούνι, αλλά όπως φαίνεται δεν μπορεί να αλλάξει γνώμη στην πρωταθλήτρια Άρτας, εφόσον ενημερώνει για τόσες ελλείψεις. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση αφαίρεσης βαθμών από την επόμενη σεζόν, γιατί θα είναι μια εύλογη απορία αρκετών.

Εκτός από αυτή την εξέλιξη και η Πάργα θα έχει ένα μείον στο ματς με τον Αστέρα Πετριτή, καθώς ο πρώτος σκόρερ της Άγγελος Τουρμούσογλου δεν θα ταξιδέψει στην Κέρκυρα με την ομάδα, λόγω υποχρεώσεων του για τις πανελλήνιες εξετάσεις.

Η Πάργα βέβαια είναι ήδη ανεβασμένη στη Γ΄ Εθνική, μιας και το Καστοριά – Ξηροβούνι θα πάει 3-0 άνευ αγώνος και οι «γουναράδες» δεν μπορούν να την προσπεράσουν σε περίπτωση ισοβαθμίας, ούτε φυσικά η Κατσικά, που πρέπει να βάλει μια ντουζίνα γκολ.

Η Κατσικά πλέον θέλει μόνο νίκη και να μη κερδίσει ο Πετρίτης, την πλέον αδιάφορη και χωρίς τον πρώτο της σκόρερ, Πάργα. Ένα άλλο πολύ δύσκολο σενάριο για να αφήσει εκτός την Καστοριά σε περίπτωση ισοβαθμιών είναι να κερδίσει με 5-0 τον Στάνο και να έχει το πλεονέκτημα στη διαφορά τερμάτων.

Σε περίπτωση νίκης του Πετριτή και του Στάνου, μένει έξω η Καστοριά, ενώ σε ενδεχόμενες ισοπαλίες στα δυο αυτά ματς, ανεβαίνουν οι «γουναράδες».


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου