Τρίτη 19 Ιουλίου 2022

Π.Α.Σ. Γιάννινα : Αρκετά καλός στο πρώτο φιλικό, ισόπαλος 1-1 με την τσέχικη Μπάνικ Οστράβα


Αρκετά καλές εντυπώσεις άφησε ο Π.Α.Σ. Γιάννινα στο πρώτο του φιλικό, επί πολωνικού εδάφους με την τσέχικη Μπάνικ Οστράβα, με τελικό αποτέλεσμα το τελικό 1-1!

Οι Γιαννιώτες μπήκαν δυναμικά και στο 5ο λεπτό ο Σταματελόπουλος, μετά από ασίστ του Ροσέρο, άνοιξε το σκορ. Στη συνέχεια οι αντίπαλοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν, αλλά ο Πριόρ δεν άφησε περιθώρια. Δεν τα κατάφερε όμως και στη λήξη του ημιχρόνου, όταν ο Frydrych πήρε τη κεφαλιά μετά από κόρνερ, ισοφαρίζοντας σε 1-1.


Στο ίδιο μοτίβο ξεκίνησε και η επανάληψη με τους Τσέχους να πιέζουν, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στη συνέχεια ένα σουτ του Μορέιρα, για τον Π.Α.Σ., αποκρούστηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Επίσης ένα σουτ του Κιάκου αποκρούστηκε από αμυντικό πάνω στη γραμμή της εστίας.

Ο Πέδρο Κόντε δεν αγωνίστηκε, καθώς είχε ένα σφίξιμο στη γάμπα και ο προπονητής Θανάσης Στάικος αποφάσισε να τον προφυλάξει.

 

ΠΑΣ Γιάννινα : Πριόρ (46’ Σούλης), Σόρια (72’ Τσάβος), Ποζνάνσκι (60’ Καραχάλιος), Παντελάκης (46’ Μπαγκαλιάνης), Εραμούσπε, Μπιλμπάο (56’ Πήλιος), Λιάσος (80’ Ριένστρα), Κιάκος (82’ Ρίζος), Σταματελόπουλος (46’ Μορέιρα), Λώλης Α. (56’ Πούντιτς), Ροσέρο (72’ Κύρκος).

 

Μπάνικ Οστράβα : Letacek, Frydrych, Klima, Fleisman, Tetour, Pokorny, Tijani, Jaron, Sehic, Takacs, Ndege.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου