Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022

Ζωοδόχος : Πενταπλή ενίσχυση με Π.Βλάχο, Α.Πρεμέτη, Ι.Λεοντίου, Ε.Κίτση και Π.Οικονόμου


Τις πρώτες προσθήκες στο ρόστερ ανακοινώνει η ομάδα της Ζωοδόχου ώστε να είναι έτοιμη για τη νέα σεζόν που έρχεται, κάνοντας ένα καινούργιο ξεκίνημα!

Στην ομάδα επέστρεψε ο αρχηγός της Πέτρος Βλάχος, ο οποίος πέρυσι είχε αγωνιστεί στο γειτονικό Ροδοτόπι, μιας και η Ζωοδόχος δεν συμμετείχε στα τοπικά πρωταθλήματα. Επίσης επιστρέφει μετά από δυο σεζόν σε Πωγωνάτο και Κεφαλόβρυσο ο Αλέξανδρος Πρεμέτης.

Τρεις ακόμα προσθήκες έρχονται «πακέτο» από το Ροδοτόπι, ο ένας είναι ο μέσος Λευτέρης Κίτσης, που ήταν βασικό μέλος της περσινής ομάδας των «πράσινων». Ο Ιάσωνας Λεοντίου κι αυτός μέσος, με παρουσία τα τελευταία χρόνια στο Ροδοτόπι και πιο πριν σε Κρύα και Αμφιθέα. Τέλος αποκτήθηκε ο νεαρός (16 ετών) αμυντικός Περικλής Οικονόμου, που κι αυτός αγωνίστηκε τις δυο τελευταίες σεζόν στο Ροδοτόπι.

Η διοίκηση της Ζωοδόχου έχει έρθει σε επαφή και με άλλους ποδοσφαιριστές, που αγωνίζονταν και παλιότερα στην ομάδα, αλλά και νέες προσθήκες. Μόλις οι ιθύνοντες του σωματείου έχουν τα δελτία στα χέρια τους θα ανακοινωθούν οι επόμενες αφίξεις.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου