Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022

Θύελλα Κατσικάς : Δυναμώνει σε άμυνα και εστία με Ανδρέα Διαμάντη και Βασίλη Μπίζιο


Τις δυο πρώτες της μεταγραφές ανακοινώνει η Θύελλα Κατσικάς σε άμυνα και τερματοφύλακα και ενισχύεται μετά την ανανέωση σχεδόν του συνόλου του ρόστερ.

Συγκεκριμένα επέστρεψε στους ερυθρόλευκους ο γκολκίπερ Ανδρέας Διαμάντης, που πέρυσι αγωνίστηκε στον γειτονικό Αγροτικό Καστρίτσας, ενώ την αμυντική γραμμή θα ενισχύσει ο Βασίλης Μπίζιος κι αυτός ερχόμενος από την Καστρίτσα.

Με αρκετή εμπειρία και οι δυο από όσες ομάδες έχουν αγωνιστεί, αναμένεται να βοηθήσουν αρκετά τη Θύελλα στη φετινή ποδοσφαιρική σεζόν.

 

Η ανακοινώσεις της ομάδας :

"Ανδρέας Διαμάντης τερματοφύλακας

Ξεκίνησε την καριέρα από τις υποδομές του Παναιτωλικού και έπαιξε σε Καλαμάτα Απόλλων Δοκιμίου, Φλόγα  Παλαιομανίνας  έπειτα ήρθε στα Γιάννενα για λογαριασμό της Ανατολής, Κατσικά, Καστρίτσα και πάλι Κατσικά

Η ομάδα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοίνωση την απόκτηση  του έμπειρου πορτιέρο

. Ο Ανδρέας έχει ξαναφορέσει την φανέλα της ομάδας μας την σεζόν 2019-2020 την χρόνια που η ομάδα πήρε το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία. 

Ευχόμαστε στον Αντρέα καλή ποδοσφαιρική χρόνια χωρίς τραυματισμούς και μόνο επιτυχίες και να πετύχουμε τους στόχους μας.

 

Βασίλης Μπιζιος αμυντικός

Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό. Έχει αγωνιστή σε ΑΕ Γιάννενα( Γ-Δ Εθνική), Κρύα, Πεδινή , Ανατολή, Σούλι Παραμύθιας και στον Αγροτικό Καστρίτσας."


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου