Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022

Ηλίας Τσίμαρης : "Να εκπροσωπήσουμε επάξια το Νομό στο Κύπελλο Ελλάδος - Πάντα υψηλοί οι στόχοι μας"


Δηλώσεις, με αφορμή την πρώτη προπόνηση του Π.Α.Ο. Κουτσελιού, παραχώρησε ο πρόεδρος της ομάδας Ηλίας Τσίμαρης, όπου μας είπε πως η ομάδα προέρχεται από μια επιτυχημένη χρονιά, με άνοδο στην Α Ερασιτεχνική αήττητη και φιναλίστ του Κυπέλλου, το ίδιο εύχεται και για φέτος να επιτευχθούν οι στόχοι. Λυπάται που κάποιες ομάδες δεν μπόρεσαν να είναι στο πλαίσιο που θέτει του Υπουργείο όσον αφορά το Μητρώο και η συμμετοχή τους είναι αμφίβολη.

Για το ρόστερ της ομάδας τόνισε πως έχει μείνει ο βασικός κορμός από πέρυσι, είχανε λίγες αποχωρήσεις και μερικές προσθήκες. Ανακοίνωσε την προσθήκη του Ηλία Φαρμάκη, που πέρυσι ήταν στον Αχέροντα Ρωμανού, και του Κώστα Κρανά, ενώ αναμένονται ακόμα 2-3. Αποχωρήσεις ήταν οι Κυριάκος Κακαράντζας, Μάριος Τσακμάκης, Κώστας Ντούτσης και ο Θοδωρής Κρανάς, που δεν αποχώρησε από την ομάδα, αλλά θα λείπει για επαγγελματικούς λόγους στην Αθήνα.

Για τους στόχους των «περιστεριών» μας είπε αρχικά ότι ξεκινάει τόσο νωρίς η προετοιμασία γιατί 31 Αυγούστου είναι ο πρώτος αγώνας του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου ο Π.Α.Ο. Κουτσελιού θέλει να συμμετέχει, μιας και σαν φιναλίστ θα πάρει τη θέση της κυπελλούχου Κράψης, που φέτος δεν θα κατέβει στις διοργανώσεις. Το έχει πάρει απόφαση η διοίκηση των μελανόλευκων να συμμετέχει στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος, θέλοντας να εκπροσωπήσει όσο το δυνατόν καλύτερα το Νομό. Οι στόχοι της ομάδας πέρα από αυτό, είναι πάντα αρκετά υψηλοί και στο πρωτάθλημα.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου