Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022

Σταυράκι : Ξεκίνημα προετοιμασίας, με στόχο η ομάδα να είναι πιο νεανική


Πρώτη μέρα προετοιμασίας για τον Α.Ο. Σταυρακίου στις εγκαταστάσεις τις ομάδας, υπό τις οδηγίες του προπονητή Ανδρέα Στάμου, παλιού γνώριμου στην ομάδα. Αρκετά καλή η συμμετοχή στην πρώτη προπόνηση, γύρω στα 16-17 άτομα, αν λάβουμε υπόψη και την περίοδο καλοκαιρινών διακοπών του Αυγούστου.

Ο πρόεδρος της ομάδας Σπύρος Γώγος σε τηλεφωνική συνομιλία, ευχήθηκε αρχικά καλή σεζόν σε όλους υγεία και χωρίς τραυματισμούς.

Στη συνέχεια μας είπε ότι ελπίζει να γίνει ένα δυνατό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, ειδικά φέτος που θα γίνει σε έναν όμιλο η Α΄ Ερασιτεχνική, αλλά όπως τόνισε έχουν καθυστερήσει πολύ να βγουν οι προκηρύξεις για να γίνει σωστά ο προγραμματισμός.

Σαν στόχους έθεσε πρώτα από όλα να γίνουν ομάδα, να παίζουν καλό ποδόσφαιρο κι από εκεί και πέρα ότι καλύτερο έρθει σε πρωτάθλημα και Κύπελλο ευπρόσδεκτο.

Στο τέλος μας δήλωσε πως ανακοινώθηκαν ήδη 4 μεταγραφές, αναμένονται άλλες 5-6, κυρίως νεαρών ποδοσφαιριστών. Παρέμειναν κάποιοι έμπειρες ποδοσφαιριστές, αλλά φέτος η προτεραιότητα είναι η ομάδα να είναι πιο νεανική. 





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου