Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

Κουτσελιό : Αποκλείστηκε με το κεφάλι ψηλά - Δικαίως φωνάζει για περιπτώσεις πέναλτι!


Ιστορική μέρα για τον Π.Α.Ο. Κουτσελιού που συμμετείχε για πρώτη φορά στο Κύπελλο Ελλάδος, αντιμετωπίζοντας τον Αστέρα Πετριτή από την Κέρκυρα!

Η γιαννιώτικη ομάδα μπορεί να ηττήθηκε με 1-2 στην παράταση, αλλά το έκανε με ψηλά το κεφάλι. Το Κουτσελιό περσινός φιναλίστ του τελικού Κυπέλλου Ε.Π.Σ.ΗΠ. και προερχόμενο από την περσινή Β΄ Ερασιτεχνική, αντιμετώπισε μια ομάδα που φέτος θα αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική.


Στο 1ο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα, έκαναν το γκολ και δημιουργήσαν 1-2 καλές ευκαιρίες. Το Κουτσελιό ήταν πιο μουδιασμένο και αγχωμένο, προσπαθούσε να χτυπήσει στην κόντρα. Υπάρχει φάση που δεν του δίνεται πέναλτι, όπως υπάρχει και στο 2ο ημίχρονο. Στην επανάληψη οι φάσεις ήταν με το σταγονόμετρο, με την Κερκυραική ομάδα να μην απειλεί όπως στο πρώτο 45λεπτο και τους γηπεδούχους να δείχνουν πιο ψυχωμένοι. Ένα λάθος γύρισμα ήταν αρκετό για την ισοφάριση από τα «περιστέρια».

Στην παράταση σίγουρα η κούραση έπαιξε ρόλο και για τις δυο ομάδες, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν ξανά προβάδισμα, όμως οι μελανόλευκοι δεν τα παράτησαν. Είχαν ευκαιρία πριν το φινάλε και μια φάση ακόμη που διαμαρτύρονται για πέναλτι.


Στο 9ο λεπτό απειλεί πρώτη φορά ο Πετρίτης, ο Ιγκόρ εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, κεφαλιά του Σουκερά, λίγο πάνω από την εστία η μπάλα. Πέντε λεπτά μετά έρχεται το γκολ για τους Κερκυραίους, ο Σουκεράς κάνει ωραία ατομική ενέργεια, πασάρει στον Ιγκόρ κι αυτός με πολύ καλό σουτ από  ύψος της περιοχής γράφει το 0-1. Στο 23΄ πολύ σπουδαία ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να κάνουν δυο τα τέρματα τους, ο Σουκεράς από δεξιά περνάει και τον Θεμέλη, κάνει την παράλληλη πάσα, ο Θηραίος πέφτει για προβολή, προλαβαίνουν όμως οι Δάσκαλος Α. και Ναυρόζογλου να διώξουν. Στο 36΄ υπάρχει φάση που δικαίως φωνάζει το Κουτσελιό για πέναλτι, καθώς οι αντίπαλοι τραβάνε από τον φανέλα μέσα στην περιοχή τον Ναυρόζογλου, ενώ έχει εκτελέσει φάουλ ο Δάσκαλος Ι.. Από αυτή τη λήψη δεν φαίνεται πολύ καλά, γιατί αργεί η κάμερα να πάει στη φάση, αλλά και στη Live μετάδοση φαίνεται το τράβηγμα.

Στην επανάληψη φτάσαμε στο 64΄ για να δούμε ένα χλιαρό σουτ από τον Θηραίο, αν και ήταν μόνος του απέναντι στον Θεμελή. Στο 87΄ άλλη μια περίπτωση τραβήγματος, αυτή τη φορά πάνω στον Κλιτσινάρη, μετά από εκτέλεση φάουλ του Κακαράντζα Α., αλλά και πάλι ο διαιτητής δεν δίνει κάποια παράβαση. 

Δυο λεπτά μετά όμως έρχεται η δικαίωση για τους γηπεδούχους και τον Κλιτσινάρη, ο Τουρσίδης κάνει λάθος γύρισμα με το κεφάλι, ο Κλιτσινάρης παίρνει τη μπάλα, μπαίνει στη περιοχή και με πολύ ωραίο σουτ ισοφαρίζει σε 1-1. Στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 94΄, ο Γκασίδης πιάνει ένα μακρινό σουτ από δεξιά, λίγο έξω από το απέναντι κάθετο δοκάρι η μπάλα.

Το πρώτο ημίχρονο της παράτασης δεν είχε τίποτα απολύτως. Στο 107΄ ένα σουτ του Ρουμελιώτη εκτός περιοχής, πέρασε λίγο πάνω από την εστία. Δυο λεπτά οι Κερκυραίοι παίρνουν ξανά προβάδισμα, ο Καλησπεράτης κάνει την παράλληλη μπαλιά από δεξιά, ο Θηραίος ανάμεσα από συμπαίκτες και αντιπάλους με προβολή στέλνει τη μπάλα στο πλεχτό για το 1-2. Το Κουτσελιό όμως δεν τα παράτησε και στο 118΄ γίνεται βαθιά μπαλιά από την άμυνα, ο Κλιτσινάρης με κεφαλιά χωρίς να βλέπει βρίσκει τον Ναθανάηλ, αυτός με διπλή προσπάθεια δεν μπορεί από κοντά να κερδίσει τον τερματοφύλακα Σταυρίδη. Στο 121΄ μια ακόμα φάση που διαμαρτύρονται οι γηπεδούχοι, σε τάκλιν που έκανε ο Γαρδικιώτης μέσα στην περιοχή, σε διεκδίκηση με τον Κλιτσινάρη. Στο βίντεο φαίνεται πως βρίσκει πρώτα μπάλα, από τον πάγκο του Κουτσελιού που ήταν ακριβώς δίπλα αναφέρουν πως βρήκε πρώτα πόδι.




 

ΚΟΥΤΣΕΛΙΟ : Θεμελής, Ναυρόζογλου, Κλιτσινάρης, Τσακανίκας (Κούτλας Δ. 112΄), Κρανάς, Κακαράντζας Μ. (Κακαράντζας Α. 76΄), Αναγνωστόπουλος (Κούτλας Χ. 35΄ λ.τρ.), Μπακαγιάννης (Μπλέτσας 76΄), Δάσκαλος Α., Δάσκαλος Ι., Κουτσογιάννης (Ναθαναήλ 62΄)

ΠΕΤΡΙΤΗΣ : Σταυρίδης, Ρόππας, Γκασίδης, Τουρσίδης, Τσιάβος (Καλησπέρατης 79΄), Σκολαρίκης (Ρουμελιώτης 73΄), Γαρδικιώτης, Σουκέρας (Λέση 119΄), Θηραίος, Ιγκόρ (Στούπας 120΄), Γραικός


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου