Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022

Π.Α.Σ. Γιάννινα : Ήττα κι από την Α.Ε.Κ. στην Αθήνα με 2-0!


Ήττα και σήμερα για τον Π.Α.Σ. Γιάννινα με 2-0 από την Α.Ε.Κ., με την άμυνα του να τον προδίδει για ακόμα μια φορά, σε ένα ματς που ούτε οι γηπεδούχοι έπιασαν πολύ καλή απόδοση!

Στο πρώτο 45λεπτο αν εξαιρέσουμε ένα σουτ από τους φιλοξενούμενους νωρίς – νωρίς, τα υπόλοιπα λεπτά ως το 35΄πέρασαν ανούσια και για τις δυο ομάδες. Οι κιτρινόμαυροι στην δεύτερη ευκαιρία τους στο 39΄ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, όπου πάλι βρέθηκε σε κακή στιγμή η άμυνα του Π.Α.Σ., όπως και σε άλλα ματς, επίσημα και φιλικά. Στην επανάληψη η Γιαννιώτικη ομάδα βγήκε πιο μπροστά να πιέσει, μιας και το να έχανε με 1-0 ή με παραπάνω γκολ όπως έγινε δεν θα είχε και μεγάλη διαφορά. Τελικά εκτός μια καλή ευκαιρία στο 52΄ δεν είχε κάτι άλλο και στο 87΄ δέχτηκε και δεύτερο τέρμα, με την άμυνα πάλι να μαρκάρει «με τα μάτια».

Η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τον Π.Α.Σ. στο 8ο λεπτό, με τον Ροσέρο να κάνει την ατομική ενέργεια και το σουτ από δεξιά, η μπάλα λίγο έξω από το απέναντι κάθετο δοκάρι. Φτάσαμε στο 35΄ για να απειλήσει πρώτη φορά ο δικέφαλος, κεφαλιά πάσα του Γκατσίνοβιτς, σουτ του Πινέδα, αποκρούει ο Σούλης, ο Παντελάκης με σωτήριο τάκλιν προ του Αραούχο έσωσε τους κυανόλευκους. Στο 39΄έρχεται το γκολ για τους γηπεδούχους, ο Τσούμπερ σέντραρε αριστερά, δεν διώχνει όπως πρέπει η άμυνα του Π.Α.Σ.,  η μπάλα στον Πινέδα, που με πολύ ωραίο σουτ νικάει τον Σούλη και γράφει το 1-0.

Μόλις στο 47΄ καλό σουτ του Τσούμπερ λίγο έξω από την περιοχή, λίγο άουτ η μπάλα. Πολύ καλή ευκαιρία για τον Π.Α.Σ. στο 52΄, ο Σορία κάνει την ατομική ενέργεια από δεξιά, πασάρει στον Ροσέρο, αυτός μόνος του από το ύψος του πέναλτι στέλνει τη μπάλα ψηλά άουτ. Στο 87΄ έρχεται το 2-0 για την Α.Ε.Κ., ο Μοχαμάντι από αριστερά πασάρει στον Άμραμπατ, καθυστερούν να τον μαρκάρουν οι αμυντικοί του Π.Α.Σ. και ο παίκτης των γηπεδούχων σκοράρει με σουτ.

 

Α.Ε.Κ. (Ματίας Αλμέιδα) : Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Σιμάνσκι (Ελίασον 70΄), Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς (Μάνταλος 70΄), Πινέδα (Μοχαμάντι 83΄), Τσούμπερ (Άμραμπατ 77΄), Αραούχο (Λιβάι Γκαρσία 70΄)

 

Π.Α.Σ. Γιάννινα (Θανάσης Στάικος) : Σούλης, Σόρια, Κιάκος, Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Μπιλμπάο, Λιάσος (Ριένστρα 56΄), Μορέιρα (Τζίμας 46΄), Ροσέρο (Σταματελόπουλος 77΄), Παμλίδης


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου