Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022

Πρώτο "τρίποντο" για τον Π.Α.Σ. Γιάννινα, 2-1 τον Λεβαδειακό


Την πρώτη του νίκη πανηγύρισε για φέτος ο Π.Α.Σ. Γιάννινα με σκορ 2-1 επί του Λεβαδειακού στους Ζωσιμάδες!

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» αν και προηγήθηκε νωρίς, καρδιοχτύπησε τους φίλους του γιατί δέχθηκε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Έφτασε το 74ο λεπτό για να πάρει και πάλι το προβάδισμα και να έρθει το πρώτο τρίποντο. Υπήρχαν κι άλλες ευκαιρίες για να πετύχει γκολ ο Π.Α.Σ., αλλά και πάλι στα μετόπισθεν φαίνεται πως δέχεται εύκολα φάσεις, ακόμα και από αδύναμους αντιπάλους.

Με το καλημέρα άνοιξε το σκορ ο Π.Α.Σ., μόλις στο 2ο λεπτό, ο Σόρια σέντραρε από δεξιά, η μπάλα πέρασε από όλους και έφτασε στον Μπιλμπάο, αυτός έκανε τη σέντρα και ο Ροσέρο με γυριστή κεφαλιά έγραψε το 1-0. Δυο λεπτά μετά γύρισμα του Ροσέρο από δεξιά, ο Παμλίδης από πολύ καλή θέση εντός περιοχής σούταρε άουτ. Στο 16΄ καλή φάση για τους Βοιωτούς, σέντρα του Βήχου, ο Βρακάς σε τετ-α-τετ με τον Σούλη προσπάθησε να τον «κρεμάσει», αλλά ο γκολκίπερ του «Άγιαξ» έδιωξε σε κόρνερ. Στο 19΄ πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ του Μπιλμπάο, με δυσκολία έβγαλε σε κόρνερ ο Μάρκοβιτς. Στο 22΄ διαγώνιο σουτ του Ροσέρο, λίγο έξω η μπάλα. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του 1ου ημιχρόνου ο Μουτίνιο σουτάρει από μακριά, λάθος του Σούλη στην κλειστή του γωνία και η μπάλα στο πλεχτό για το 1-1.

Μπήκε δυναμικά στην επανάληψη ο Π.Α.Σ. και στο 51΄ ο Ροσέρο έκανε το σουτ εντός περιοχής, μετά από αίστ του Κιάκου, με το ένα χέρι έβγαλε δύσκολα σε κόρνερ ο Μάρκοβιτς. Τέσσερα λεπτά μετά ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, σέντρα του Ροσέρο από δεξιά, η μπάλα περνάει από όλους, σουτ του Μπιλμπάο από πολύ καλή θέση, ελάχιστα άουτ η μπάλα. Στο 57΄ σέντρα του Λούα – Λούα από αριστερά σουτ του Βρακά, η μπάλα άουτ. Στο 70΄ ωραίος συνδυασμός των Ροσέρο, Τζίμα και Μπιλμπάο πάσα του τελευταίου στον Σταματελόπουλο, μόνος από το ύψος του πέναλτι, κατάφερε να αστοχήσει. Στο 74΄ έρχεται το 2-1 για τους κυανόλευκους, σέντρα του Ροσέρο από δεξιά, ο Σταματελόπουλος πήρε τη κεφαλιά, η μπάλα φτάνει στον Εραμούσπε, που με κοντινό πλασέ στέλνει τη μπάλα στο πλεχτό. Στο 76' σε σέντρα του Λούα Λούα, ο Βήχος πήρε την κεφαλιά αλλά μπλόκαρε ο Σούλης. Στο 82΄ ωραία ασίστ του Μορέιρα από αριστερά με αποδέκτη τον Τζίμα, ο δεύτερος από το ύψος της περιοχής αστόχησε.

 

Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος) : Σούλης, Σόρια, Εραμούσπε, Κιάκος, Μπαγκαλιάνης, Μπιλμπάο, Καραχάλιος, Λιάσος (68’ Σταματελόπουλος), Μορέιρα (92’ Παντελάκης), Ροσέρο, Παμλίδης (60’ Τζίμας)

 

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Ταουσιάνης) : Μάρκοβιτς, Μπαχανάκ, Μεχία (46’ Χάμοντ), Μουτίνιο, Σκβάρκα (46’ Λούα Λούα) , Βήχος Βρακάς (79’ Τορό), Δούμτσιος (79’ Τσιριγώτης), Κωνσταντινίδης (68’ Ντεντάκης), Μπελμόντ, Τζημόπουλος


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου