Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022

Π.Α.Σ. Γιάννινα : Φιλική νίκη, 3-0 τον Θεσπρωτό


Φιλική αναμέτρηση για τον Π.Α.Σ. Γιάννινα και τον Θεσπρωτό στο γήπεδο του Π.Ε.Α.Κ.Ι., με νικητές τους κυανόλευκους και σκορ 3-0!

Το παιχνίδι είχε συνολική διάρκεια 70΄ λεπτά, με τον προπονητή του «Άγιαξ της Ηπείρου», Θανάση Στάικο, να έχει την ευκαιρία να δει τους παίκτες οι οποίοι είτε έχουν λίγο χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια πρωταθλήματος, είτε καθόλου.

Ο Π.Α.Σ. άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό, όταν ο Σταματελόπουλος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Βασιλάκη, το εκτέλεσε ο ίδιος και έκανε το 1-0. Δέκα λεπτά μετά, μακρινή μπαλιά – πάσα του Ρίζου, αποδέκτης ο Τζίμας, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα για το 2-0. Στο 26΄ ο Τζίμας δίνει στον Φοφανά, αυτός στον Κύρκο, σουτ του τελευταίου, αλλά αποκρούει ο Παππάς.

Το 3-0 ήρθε στον 58΄, όταν ο Κύρκος εκτέλεσε κόρνερ, κακή έξοδος του αντίπαλου τερματοφύλακα και ο Παντελάκης με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στο πλεχτό. Στο 68΄ πολύ καλή ευκαιρία για τον Θεσπρωτό σε πλασέ του Χατζάκου, πάνω στη γραμμή του τέρματος έσωσε ο Μπακαδήμας.

 

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος) : Αθανασίου, Τσάβος, Ποζνάνσκι, Παντελάκης (62’ Τσίρης), Μπακαδήμας, Πήλιος, Τζίμας (53’ Βλέτσας), Κύρκος, Ρίζος, Σταματελόπουλος (53’ Λώλης Ν.), Φοφανά.

Θεσπρωτός (Χουάν Ραμόν Ρότσα) :  Παππάς, Γώγος, Βασιλάκης, Βαλιέντε, Μαντζουρανάκης, Μαρτίνεζ, Κωνσταντίνου, Διγκόζης, Λύγκας, Δρίτσας, Μπονίγια.

Αγωνίστηκαν οι Τσιμόπουλος, Ρούσης, Σεμερτζάκης, Ντόντης, Πανταζέλος, Χατζηγεωργίου, Οικονομικός, Μαγκρανζέ, Παππάς Ε., Τρομπούκης, Χατζάκος

 


* Ευχαριστούμε τον Χρήστο Καλύβα για την παραχώρηση της φωτογραφίας!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου