Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

Πήρε μπρος στην επανάληψη η Ελεούσα, φιλική νίκη με 4-1 την Κόνιτσα


Φιλική αναμέτρηση διεξήχθη στο γήπεδο Θεόδωρος Λώλης, όπου η τοπική Θύελλας Ελεούσας φιλοξένησε την Πίνδο Κόνιτσας και επικράτησε με σκορ 4-1!


Το πρώτο ημίχρονο αν και είχε δυο γκολ, δεν είχε πολλές φάσεις και φτάσαμε στο 33΄ για να γίνει ένα καλό σουτ από τον Πότση από αριστερά, με τη μπάλα να περνάει έξω. Μέχρι τότε οι γηπεδούχοι πίεζαν περισσότερο, η Πίνδος κράταγε αρκετά καλά στην άμυνα και έψαχνε να βγει στην αντεπίθεση. Στο 40΄ έγινε το 1-0 με τον Τσάνη να βγάζει ασίστ «πάρε – βάλε» στον Ρίζο, αυτός αρχικά ανακόπηκε από τον Χατζηρούμπη, αλλά στην συνέχεια τον προσπέρασε και σκόραρε. Άμεση απάντηση από τους φιλοξενούμενους στο 43΄,  ο Μουρεχίδης μπήκε στην περιοχή από αριστερά και μετά από διπλή προσπάθεια σκόραρε και ισοφάρισε σε 1-1.


Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε, είχαμε περισσότερη δράση μπροστά από τις δυο εστίες και την Ελεούσα ακόμα πιο ενεργητική επιθετικά. Στο 49΄ σέντρα του Μούτα από δεξιά, κεφαλιά του Τσουμάνη από κοντά, πάνω από την εστία η μπάλα. Στο αμέσως επόμενο λεπτό μακρινό δυνατό σουτ του Μούτα, αποκρούει ο Χατζηρούμπης, στην επαναφορά ο Ρίζος που καραδοκεί δεν συγχωρεί και γράφει το 2-1. Στο 55΄ σουτ του Μουρεχίδη εντός περιοχής, αποκρούει ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Στο 59΄ ο Λάμπρου μπαίνει στην περιοχή, σουτάρει, αποκρούει ο γκολκίπερ της Θύελλας, δεύτερη προσπάθεια από τον Λάμπρου, σε κόρνερ η μπάλα. Στο 63΄ ο Τσάγκας γεμίζει μέσα στην περιοχή, ο Καράσας προλαβαίνει την έξοδο του Χατζηρούμπη, πασάρει δεξιά στον Μαλλάτο, δυνατό σουτ του τελευταίου και η μπάλα στο πλεχτό για το 3-1. Στο 76΄ πολύ ωραία ομαδική συνεργασία των γηπεδούχων, πάσα – τακουνάκι του Νούγια από αριστερά, σέντρα του Ρίζου, δεν μπορεί να βρει τη μπάλα ο Μαλλάτο, πάει στο δεύτερο δοκάρι, όπου ο Μούτας σουτάρει για το τελικό 4-1.

 

ΕΛΕΟΥΣΑ : Κεφάλας, Μαρμούτας, Γεωλδάσης, Νάσιος, Πότσης, Μαλλάτος, Τσουμάνης, Τσάνης, Λάμα, Ρίζος, Μουχανής

Έπαιξαν και οι : Οικονόμου, Τσάγκας, Νούγιας, Έξαρχος, Ράρας, Βαγγέλης, Καράσας, Μούτας

 

ΚΟΝΙΤΣΑ : Χατζηρούμπης, Λάμπρου, Τσαλιαμάνης, Σπανός Χ., Μήτσος, Πατσιούρας, Ντεντόπουλος, Μουρεχίδης, Σπανός Δ., Δημόπουλος, Κίτσος

Έπαιξαν και οι : Ηλίας, Γαλανός, Γαιτανίδης, Νικολόπουλος


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου