Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

Λογγάδες για Μητρώο : "Πέρυσι νόμιμοι, φέτος παράνομοι ;;; - Δεν μας απαντάνε από τη Γ.Γ.Α."


Έντονη δυσαρέσκεια υπάρχει στο σωματείο του Τιτάνα Λογγάδων καθώς οι διοικούντες μας μετέφεραν την απορία τους και τον εκνευρισμό τους, πως γίνεται η ομάδα τους πέρυσι να ήταν καθ ΄όλα νόμιμη, να πήρε «Βεβαίωση ειδικής αθλητικής αναγνώρισης» από τη Γ.Γ.Α., να πήρε και επιχορήγηση και φέτος να μη δέχονται το σωματείο στο Μητρώο!

Επίσης μας τόνισαν πως δεν απαντάνε ούτε σε τηλέφωνα, ούτε σε mail που έχουν σταλεί προς τη Γ.Γ.Α. ζητώντας διευκρινήσεις για ποιο λόγο δεν τους δέχονται στο Μητρώο και τι άλλο πρέπει να κάνουν ή να διορθώσουν.



Να πούμε ότι οι Λογγάδες δεν είναι «ομάδα – σφραγίδα» όπως πολλές φορές λέει ο υφυπουργός κ. Αυγενάκης ενώ ήταν από τις πρώτες στην περιοχή των Ιωαννίνων που κίνησαν τις διαδικασίες για ένταξη τους στο Μητρώο.

Με αφορμή την περίπτωση των Λογγάδων γεννάται μια απορία, εύλογη θεωρούμε, αν ομάδες που τώρα συμμετέχουν στην Α΄ Ερασιτεχνική τελικά δεν μπορέσουν να παίξουν λόγω Μητρώου, την επόμενη χρονιά αν είναι όλα εντάξει σε ποια κατηγορία θα παίξουν ;;;

Στην Α΄ πάλι ;;; Αυτό θα είναι άδικο για όσες έπαιξαν και υποβιβάστηκαν.

Στη Γ΄ ;;; Αυτό θα αποτελέσει ταφόπλακα και πιθανότατα διάλυση για ομάδες – χωριών, χωρίς άλλα έσοδα πέρα από τις εκδηλώσεις και με 2-3 ανθρώπους να «τρέχουν» την ομάδα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου