Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

Θύελλα Ελεούσας : Φιλική εξάρα επι του Νεοχωρόπουλου


Βραδινό φιλικό έγινε χθες στο γήπεδο Ελεούσας ανάμεσα στην τοπική Θύελλα και το Νεοχωρόπουλο με τους γηπεδούχους να επικρατούν με σκορ 6-0!

Οι κιτρινόμαυροι ήταν πολύ καλοί, με ταχύτητα και από ωραίους συνδυασμούς προήλθαν μερικά από τα γκολ. Οι «γαλάζιοι» προσπαθούσαν να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Αρκετός ο κόσμος για φιλικό ματς, στην κερκίδα και πέριξ του γηπέδου.


Μόλις στο 6ο λεπτό ο Καράσας έκανε την κούρσα και τη σέντρα από δεξιά, γυριστό σουτ του Νούγια, πάνω σε σώματα η μπάλα, αλλά έρχεται ο νεαρός Τσάγκας και σκοράρει για το 1-0. Λίγο πιο πριν σε κόρνερ του Νούγια, Καράσας και Λάμα δεν μπόρεσαν να σκοράρουν από κοντά. Στο 8ο λεπτό ωραίο σουτ του Καράσα, στο αριστερό κάθετο δοκάρι η μπάλα. Στο 11΄ ο Ρίζος πιέζει, κλέβει από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, η μπάλα στον Τσάνη, που με ψηλοκρεμαστό σουτ κάνει το 2-0. Στο 14΄ φοβερός συνδυασμός των παικτών της Θύελλας, κάθετη του Ραγιά στον Λάμα, πλασέ του τελευταίου και 3-0. Στο 21΄ φάουλ του Νούγια, από πολύ κοντά ο Ραγιά στέλνει τη μπάλα ψηλά άουτ. Στο 30΄ σουτ του Ραγιά από κοντά, αποκρούει ο Βάσιος, η μπάλα φτάνει εκτός περιοχής στον Μαλλάτο, σουτ του τελευταίου, ξανά βγάζει ο Βάσιος. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να βγουν στην αντεπίθεση, κυρίως με τον Πεπόνη, αλλά δεν τα κατάφεραν. Οι γηπεδούχοι είχαν κι άλλα σουτ με τους Νούγια και Ρίζο, αλλά δεν βρήκαν στόχο.

Στην επανάληψη δεν είχαμε τόσες ευκαιρίες, αλλά μπήκαν ακόμα 3 γκολ. Στο 51΄ πολύ ωραίο σουτ του Ρίζου, βγάζει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Βάσιος. Στο 70΄ατομική ενέργεια και σουτ του Τσάγκα από αριστερά για το 4-0. Στο 77΄ ο Τσάγκας και πάλι σε ατομική ενέργεια, κλέβει τη μπάλα από τους αντιπάλους, κερδίζει τις κόντρες, η μπάλα στον Μουχανής, που σουτάρει στην απέναντι γωνία για το 5-0. Τελικό 6-0 στο 80, λάθος εκτίμηση της άμυνας του Νεοχωρόπουλου, η μπάλα στον Βελτσίστα, που με σουτ μέσα από την περιοχή δεν αστοχεί.

 

ΕΛΕΟΥΣΑ : Αρχοντάκης, Καράσας, Γεωλδάσης, Τσάγκας, Νάσιος, Μαλλάτος, Ραγιάς, Τσάνης, Νούγιας, Ρίζος, Λάμα

Έπαιξαν και οι : Βελτσίστας, Μουχανής, Πότσης, Κεφάλας, Μούτας, Οικονόμου, Μαρμούτας

 

ΝΕΟΧΩΡΟΠΟΥΛΟ : Βάσιος, Μεχμετάι, Βελογιάννης, Φώτος, Κούτσικος, Κασιμόπουλος, Λαλάι, Μπουκουβάλας, Κίτσιος, Καρτάλης, Πεπόνης

Έπαιξαν και οι : Οικονόμου, Σκαργιώτης Ε., Τέγος, Τσίλης, Νάτσιας, Βάρφης


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου