Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

Πολλά γκολ στην Ελεούσα, πρώτη νίκη για τη Θύελλα με 5-2



Την πρώτη της νίκη πανηγύρισε η Θύελλα Ελεούσας στο πρωτάθλημα με σκορ 5-2 επί του Κεφαλόβρυσου στο γήπεδο Θεόδωρος Λώλης!

Τα «αγριοκάτσικα» πήραν το προβάδισμα στο 24ο λεπτό, όταν ο Πότσης εκτέλεσε κόρνερ και ο Καπίας με κεφαλιά έγραψε το 0-1. Στο 31΄ σέντρα του Καράσα, χέρι του Λάμπρου εντός περιοχής και πέναλτι για την Ελεούσα. Εκτελεί εύστοχα ο Ραγιάς και κάνει το 1-1. Στην εκπνοή του ημιχρόνου ο προπονητής Γιώργος Πότσης και ο παράγοντας Κουμπής λογομάχησαν με αποτέλεσμα να τους αποβάλλει ο διαιτητής Τασιούλας!


Στην επανάληψη οι κιτρινόμαυροι μπήκαν δυνατά και στο 49΄ ο Ρίζος με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα, έβαλε μπροστά την ομάδα του με 2-1. Στο 55΄ ο Ρίζος έχασε καλή ευκαιρία και στο 60΄ ο Μουχάνης πασάρει στον Παπαρούνα, σουτ του δεύτερου, ο Τερζής προσπάθησε να διώξει αλλά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έγινε το 3-1. Στο 70΄ σέντρα του Λάμπρου, διώχνεται η μπάλα, αλλά φτάνει στον Αλεξίου, που με πλασέ γράφει το 3-2. Στο 71΄ διπλή ευκαιρία για τον Στάμο, βάζει «στοπ» ο Γεωλδάσης. Στο 79΄ η Θύελλα κέρδισε εκ νέου πέναλτι όταν ο Ρίζος ανατράπηκε από τον Τάχια. Ο Παπαρούνας το εκτέλεσε κάνοντας το 4-2. Τελικό 5-2 στο 87΄ σε φάση τετ-α-τετ ο Βελτσίστας πλάσαρε εύστοχα.

 

Θυελλα Ελεούσας : Αρχοντάκης, Μαρμούτας (84΄ Κερασιωτης), Καράσας, Πότσης, Νάσιος, Ραγιάς (68΄ Οικονόμου), Ρίζος, Μαλλάτος, Μουχάνης (65΄ Στάμος), Παπαρούνας, Λάμα (84΄ Βελτσίστας)

 

Αναγέννηση Κεφαλοβρύσου : Γεωλδάσης, Λαμπρος, Κούτρας (66΄ Αλεξίου), Καπίας (48΄ Καμονας), Τερζής, Μπάσιος (57΄ Μακολλάρι Ν.), Πότσης, Τάχιας, Ντόντης (66΄ Γκοριτσας), Γιάκος, Τσάγκας (57΄ Μακολλάρι Μ.)

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου