Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022

Π.Α.Σ. Γιάννινα : Δεν μπήκε καλά στο ματς - Ήττα 2-0 στην Τούμπα


Ήττα για τον Π.Α.Σ. Γιάννινα στην Τούμπα με σκορ 2-0 από τον Π.Α.Ο.Κ., με τους γηπεδούχους να έχουν ευκαιρίες και για άλλα γκολ!

Οι ασπρόμαυροι του Βορρά προηγήθηκαν πολύ νωρίς με δυο τέρματα, μόλις στο 8ο και 9ο λεπτό, χάνοντας και μοναδικές ευκαιρίες στη συνέχεια του πρώτου 45λεπτου να αυξήσουν κι άλλο τη διαφορά στο σκορ. Οι φιλοξενούμενοι στην επανάληψη βγήκαν μπροστά, μη έχοντας να χάσουν κάτι, παραλίγο να μειώσουν με αυτογκόλ, αλλά τελικά δεν κατάφεραν κάτι. Ελάχιστες οι ευκαιρίες στο 2ο ημίχρονο.

Μόλις στο 2ο λεπτό λάθος του Πήλιου, παίρνει τη μπάλα ο Ζίβκοβιτς και σουτάρει, αποκρούει ο Αθανασίου. Στο 8΄ έρχεται το 1-0 για τον δικέφαλο του Βορρά, εκτέλεση φάουλ του Ράφα Σοάρες από αριστερά, ωραία γυριστή κεφαλιά του Ίγκανσον και η μπάλα στο πλεχτό. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Π.Α.Ο.Κ. κερδίζει πέναλτι σε ανατροπή του Ολιβέιρα από τον Σόρια. Εκτελεί εύστοχα ο Σβαμπ και γράφει το 2-0. Στο 23΄ ασίστ του Ελ Καντουρί από πλάγια, σουτ του Κωσταντέλια από πολύ καλή θέση, ελάχιστα άουτ η μπάλα. Στο 40΄ ωραίο σουτ του Ολιβέρια, βγάζει δύσκολα σε κόρνερ ο Αθανασίου. Στο επόμενο λεπτό σέντρα του Ράφα Σοάρες από αριστερά, κεφαλιά του Ίνγκανσον, άουτ η μπάλα. Στο 43΄ πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους, κόρνερ του Σόρια, «τσιμπάει» τη μπάλα ο Μπάλαν, άουτ η μπάλα.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου η πρώτη καλή στιγμή ανήκει στον Π.Α.Σ., πάσα – τακουνάκι του Μπάλαν προς τον Ροσέρο, σουτ του δεύτερου, η μπάλα κόντραρε στον Κουλιεράκη, άλλαξε πορεία, αλλά ο Κοτάρσκι με εκπληκτική επέμβαση κατάφερε και έδιωξε σε κόρνερ, ενώ η μπάλα έγλυψε το δοκάρι.

 

ΠΑΟΚ (Ρασβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκαρσον, Κουλιεράκης (64’ Νάσμπεργκ), Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Ελ Καντουρί (71’ Φελίπε Σοάρες), Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (79’ Μπίσεσβαρ), Ολιβέιρα (79’  Μπράντον)

 

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Αθανασίου, Σόρια, Πήλιος, Παντελάκης, Μπιλμπάο, Λώλης (81’ Παμλίδης), Ροσέρο (91’ Τσάβος), Εραμούσπε, Φοφανά (46’ Μορέιρα), Λιάσος (91’ Τσίρης), Μπαλάν (64’ Σταματελόπουλος)


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου