Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

Κεφαλόβρυσο : Επέστρεψαν στις νίκες τα "αγριοκάτσικα", 2-1 επί του Μετσόβου


Επέστρεψε στις νίκες το Κεφαλόβρυσο, που κέρδισε το Μέτσοβο με σκορ 2-1, στο Ενωσιακό γήπεδο, για εξ αναβολής παιχνίδι!

Τα «αγριοκάτσικα» έφτασαν πλέον του 10 βαθμούς και έχουν κάνει πολύ καλό ξεκίνημα στην Α΄ Ερασιτεχνική, αν υπολογίσουμε ότι πέρυσι κέρδισαν την άνοδο στην κατηγορία. ΤΟ Μέτσοβο παρέμεινε στους 4 πόντους, αλλά έδειξε μαχητικότητα και ότι η συνέχεια δεν θα είναι όπως σε προηγούμενα παιχνίδια, όπου υπέστη βαριές ήττες.


Πρώτη καλή στιγμή στο 10ο λεπτό για το Μέτσοβο, σουτ του Τσουλιάη Θ. μέσα από την περιοχή, πάνω από την εστία μπάλα. Μετά από τρία λεπτά τα «αγριοκάτσικα» ανοίγουν το σκορ, όταν ο Γιάκος εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, έδιωξε προσωρινά η άμυνα των φιλοξενούμενων, αλλά ο Τσάγκας με ένα φοβερό μονοκόμματο σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον Ζώη και έκανε το 1-0.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι μπορεί να είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κυκλοφορία, αλλά ήταν ανούσια, χωρίς κάποια καλή φάση μπροστά στην αντίπαλη εστία. Μετά στη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα το Μέτσοβο βγήκε μπροστά με αξιώσεις και στο 35΄απειλεί με τον Τσουλιάη Θ., που μπήκε από αριστερά στην περιοχή και σούταρε, απέκρουσε όμως ο Γεωλδάσης.

Συνέχισαν να πιέζουν οι «μπλε» και στο 36΄ ο Γεωργίου σέντραρε από δεξιά, γυριστό σουτ του Παλαιοπάνου μέσα από την περιοχή, πέφτει και βγάζει σε κόρνερ ο Γεωλδάσης. Η ισοφάριση σε 1-1 έρχεται στο 40΄, όταν η μπάλα δεν διώχνεται όπως πρέπει από την άμυνα των γηπεδούχων, φτάνει στον Μούστο κι αυτός από το ύψος της περιοχής σουτάρει και στέλνει τη μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στα δίχτυα.

Στην επανάληψη το Κεφαλόβρυσο μπήκε πιο καλά, από ότι άφησε το πρώτο 45λεπτο. Στο 48΄ ωραίο γύρισμα του Μπιστιόλη από δεξιά, κόβει η άμυνα του Μετσόβου, η μπάλα στρώνεται όμως στον Γιάκο, σουτ του δεύτερου μέσα από την περιοχή, πέφτουν και σώζουν οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων.


Φτάνουμε στο 62΄ χωρίς κάποια άλλη ευκαιρία, όταν εκεί ο Γιάκος κάνει ωραία ατομική ενέργεια και παράλληλη μπαλιά από αριστερά, πέφτει για προβολή ο Μπιστιόλης, με τη μπάλα να κυλάει αργά λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι. Δυο λεπτά μετά δυνατό σουτ του Τάχια από μακριά, λίγο έξω η μπάλα.

Στο 66΄ κάθετη πάσα του Γιάκου, ο Λάμπρος τετ-α-τετ με τον Ζώη, πλασάρει και η μπάλα περνάει για λίγο άουτ. Στο 70΄ ατομική ενέργεια και σουτ του Τσιόστα Κ. από αριστερά, μπλοκάρει πολύ καλά ο Γεωλδάσης. Στο 74΄ σουτ του Αλεξίου μέσα από την περιοχή, αποκρούει ο Ζώης.

Στο 79΄ γίνεται το 2-1, όταν ο Γιάκος πασάρει στον Μπιστιόλη κι αυτός με πολύ ωραίο πλασέ από αριστερά, σημαδεύει την απέναντι γωνία της εστίας του Ζώη και σκοράρει. Το Μέτσοβο αν και δεν είχε απειλήσει αρκετά στο 2ο ημίχρονο πήγε στο 84΄ να ισοφαρίσει, όταν οι αμυντικοί του Κεφαλόβρυσου μπερδεύτηκαν και γλίστρησαν σε μια μπαλιά που έρχονταν από την άμυνα, ο Νάκος πήρε τη μπάλα, αλλά σε φάση τετ-α-τετ πλάσαρε πάνω στον Γεωλδάση.

 

 

ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ : Γεωλδάσης, Λάμπρος, Παπαναστασίου (Αλεξίου 63΄), Τερζής, Διαμάντης (Μακολλάρι Μ. 85΄), Μπάσιος, Τσάγκας (Γότσης 89΄), Μπιστιόλης, Γιάκος, Τάχιας, Καμονάς

ΜΕΤΣΟΒΟ : Ζώης, Γεωργίου, Τσιόστας Χ., Σιούτας, Ζιάβρος, Τσιόστας Κ., Παίλας (Νάκος 46΄), Χούσο (Κάτσενος Ε. 85΄), Μούστο, Παλαιοπάνος (Σταχούλης 65΄), Τσουλιάης Θ.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου