Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022

Δεν δυσκολεύτηκε το Νεοχωρόπουλο, νίκησε 5-0 την Αγία Μαρίνα


Δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στην Αγία Μαρίνα το Νεοχωρόπουλο και επέστρεψε στις νίκες με σκορ 5-0, στο Ενωσιακό γήπεδο!

Πρώτη ευκαιρία για τους «γαλάζιους» στο 14΄, σουτ του Λαλάι εκτός περιοχής, αποκρούει ο Πότσης. Δέκα λεπτά μετά ο Οικονόμου σεντράρει από δεξιά, ο Καρτάλης προλαβαίνει την έξοδο του Πότση και με το κεφάλι γράφει το 1-0.


Στο 36΄ ο Τζιάλλας σουτάρει έξω από την περιοχή, απομακρύνει ο Πότσης. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Λαλάι σεντράρει από αριστερά, ο Κασιμόπουλος στο δεύτερο δοκάρι στέλνει τη μπάλα άουτ, ενώ γλύφει λίγο το δοκάρι. Στο 43΄ πάσα του Τζιάλλα, ψαλιδάκι του Γιαννέτα, ελάχιστα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι η μπάλα.

Στην επανάληψη το Νεοχωρόπουλο ήταν καταιγιστικό και στο 51΄ ο Μαραγκός κάνει τη βαθιά μπαλιά, η μπάλα βρίσκει σε αντίπαλο αμυντικό, στρώνεται στον Οικονόμου, ο οποίος νικάει τον Πότση για το 2-0.

Στο 55΄ το παιχνίδι διεκόπη για λίγο, λόγω τραυματισμού των Γιαννέτα (Νεοχωρόπουλο) και Αθανασιάδη (Αγία Μαρίνα) σε σύγκρουση που είχαν μεταξύ τους. Ο πρώτος πιθανόν έπαθε διάσειση και ήρθε ασθενοφόρο λίγο αργότερα για να τον παραλάβει, ενώ ο πρώτος είχε σχίσιμο στο φρύδι και έπρεπε να πάει για ραμμάτα.

Στο 62΄ ο Παίκας πιάνει από αριστερά ένα δυνατό γυριστό σουτ, αποκρούει ο Πότσης, η μπάλα φτάνει στον Σκαργιώτη, αυτός στρώνει στον Μπουκουβάλα, ο οποίος με σουτ νικάει τον Πότση για το 3-0.


Στο 67΄ ο Οικονόμου βγάζει την πάσα στον Καρτάλη, σουτ του δεύτερου από δεξιά και η μπάλα στο πλεχτό για το 4-0. Στο 79΄ γίνεται το 5-0, όταν ο Σκαργιώτης από αριστερά βγάζει παράλληλη μπαλιά και ο Λούζης, που μόλις είχε περάσει στον αγώνα, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 83΄ είχε την πρώτη καλή στιγμή η Αγία Μαρίνα με πρωταγωνιστή τον Βαλανά, αλλά έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Κασιμόπουλος και δυο λεπτά μετά ο Τσίκας Χ. σούταρε από αριστερά και εντός περιοχής, αλλά η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Τελευταία καλή στιγμή ένα σουτ του Λούζη στο 90΄, εκτινάχθηκε και έδιωξε σε κόρνερ ο Πότσης.

Στο φινάλε της αναμέτρησης δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ του τερματοφύλακα των γηπεδούχων Σ.Βάσιου και του προέδρου των φιλοξενούμενων Θ.Τσέβη. Το θέμα έληξε γρήγορα, χωρίς κάτι σοβαρό.

 

ΝΕΟΧΩΡΟΠΟΥΛΟ : Βάσιος, Μαραγκός, Πεπόνης, Πάικας, Κασιμόπουλος, Μπαλαντάνης (Τρομπούκης 75΄), Λαλάι, Καρτάλης, Οικονόμου (Λούζης 75΄), Γιαννέτας (Μπουκουβάλας 56΄λ.τρ.), Τζιάλλας (Σκαργιώτης 56΄)

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ : Πότσης, Βάσιος (Ζώτος 46΄), Κωλέτσης (Τσιάβος 46΄), Παππάς, Κωστούλας (Γούκος 87΄), Βαλανάς, Σοκορέλης, Θεοχαρίδης, Τσίκας Χ., Κουτσογούλας, Αθανασιάδης (Μπαλανίκας 56΄)


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου