Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΚΠΛΗΞΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ!!!



Την έκπληξη της αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Β' Ερασιτεχνικής έκαναν οι Πήγες Λούρου παίρνοντας το "διπλό" μέσα στο Ασβεστοχώρι!

Οι φιλοξενούμενοι με φορά από τον προηγούμενο αγώνα και τα τέσσερα γκολ που έβαλαν στο Ελληνικό, σημείωσαν σήμερα άλλα τρία και γύρισαν "τούμπα" το ματς, αφού έχαναν στο 1ο ημίχρονο.




Ο Νικόπουλος ή αλλιώς "Μόγλης" είχε πάλι όρεξη και μετά το χατ-τρικ την προηγούμενη Κυριακή, άνοιξε το σκορ στο 9' μετά από τραγικό λάθος της άμυνας των αντιπάλων. Το Ασβεστοχώρι πίεσε και ισοφάρισε στο 28' με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Στεφάνου. Για να έρθει ο Μαλάμος στο 35', μετά από εκτέλεση φάουλ και αναμπουμπούλα στην περιοχή του Τζίμα, να βάλει μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους.



Στην επανάληψη οι Πήγες Λούρος βρήκαν το ψυχικό σθένος να αντιδράσουν και έκαναν το 2-2 με απίστευτο πραγματικά γκολ του Μούλια στο 52'. Μετά από διώξιμο των αντιπάλων έπιασε στον αέρα μονοκόμματο σουτ πάνω στη γραμμή της περιοχής. Για να έρθει στο 71' ο Μπονόβας με πλασέ να διαμορφώσει το τελικό σκορ και να δώσει αυτή τη σημαντικότατη νίκη στην ομάδα του.

Αποβολή για τις Πηγές Λούρου στο 90' ο Τζίμας, με απευθείας κόκκινη για εξύβριση αντιπάλου.


Πολλές φωτογραφίες στην σελίδα της ομάδας του Ασβεστοχωρίου στο facebook : 
https://www.facebook.com/paoasvestochoriou/posts/1190004701071399




ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου