Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

Ραφταναίοι : Το έφεραν "τούμπα" οι Λύκοι, 4-2 την Ηλιόκαλη



Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα πήραν οι "Λύκοι" των Ραφταναίων, νικώντας στο πλαστικό Ανατολής την Ηλιόκαλη με σκορ 4-2!

Οι "πράσινοι" είναι αυτοί που προηγήθηκαν νωρίς, όταν ο Ναβρούζογλου σέντραρε, η μπάλα βρήκε σε αμυντικό των γηπεδούχων και μπήκε αυτογκόλ. Η ισοφάριση ήρθε με τον Χαμπίπη με διαγώνιο σουτ. Η Ηλιόκαλη παίρνει ξανά προβάδισμα με σουτ εκτός περιοχής από τον Παππά Π. και έτσι το 1-2 είναι το σκορ ημιχρόνου.


Στην επανάληψη οι Ραφαναίοι μπήκαν πιο αποφασισμένοι και ισοφάρισαν ξανά με τον Χαμπίπη, ο οποίος εκτέλεσε απευθείας φάουλ, στο "παραθυράκι" της αντίπαλης εστίας η μπάλα. Ο Μπενέκος αμέσως μετά με πλασέ δίνει προβάδισμα 3-2 στους "Λύκους", για πρώτη φορά στο ματς. Το τελικό 4-2 έγραψε ο Μήσης με πλασέ, έπειτα από κόρνερ.

Στο 1ο ημίχρονο για την Ηλιόκαλη μια καλή κεφαλιά είχε ο Τσιώνης μετά από κόρνερ και μια καλή εκτέλεση του Ναβρούζογλου. Οι γηπεδούχοι είχαν καλά σουτ των Πεζόδρομου και Χαμπίπη. Στην επανάληψη εκτός από τα γκολ είχαμε κι ένα ακυρωθέν γκολ για την Ηλιόκαλη ως οφσάιντ, σε κεφαλιά του Ναβρούζογλου, από σέντρα του Καλέσιου.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου