Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

Αγία Μαρίνα : Πήρε το διπλό στον Παρακάλαμο με 0-1


Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πήρε η Αγία Μαρίνα, που έφυγε με το διπλό από την έδρα του Αγροτικού Αστέρα στον Παρακάλαμο και σκορ 0-1!

Από τους κορυφαίους των φιλοξενούμενων ο νεοαποκτηθείς Βαγγελής "Κιθ", που πέτυχε το γκολ και έχασε καλές ευκαιρίες. Οι γηπεδούχοι έμειναν για τρίτο σερί ματς χωρίς βαθμό και θα έχουν δύσκολη συνέχεια.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης μπήκε μόλις στο 5ο λεπτό, όταν ο Τσίκας με ωραία ατομική ενέργεια έβγαλε την πάσα στον Βαγγελή κι αυτός με γυριστό σουτ έστειλε τη μπάλα στο πλεχτό για το 0-1.
Οι φιλοξενούμενοι έχασαν κι άλλη σημαντική ευκαιρία για γκολ στο 80ο λεπτό, όταν ο Τσίκας κέρδισε πέναλτι, την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπούλτης, αλλά ο τερματοφύλακας Γκόνης απέκρουσε. Οι Τσίκας και Βαγγελής είχαν κι άλλες καλές στιγμές για γκολ και στα δυο ημίχρονα.

Οι γηπεδούχοι στο 1ο ημίχρονο είχαν κάποια καλά σουτ με τους Πατσιούρα και Άμρο Χ., αλλά κι ένα δυνατό σουτ του Ζότα Α. στην επανάληψη, που απέκρουσε ο Μπάκας. Επίσης στην επανάληψη τετ-α-τετ έχασε κι ο Άμρο Χ..


Αγροτικός Αστέρας: Γκόνης, Σκόρδος, Γρίβας, Κοντός (69΄ Σιχλιμιρης, Μήτσης, Μπίκας, Πατσούρας, Ηλίας, Ντρουμπάλης, Ζότα, Αμρο


Αγία Μαρίνα: Μπάκας, Μάστορας, Βάσιος, Παππάς, Λαγκαβάνης (62΄ Τσίκας Χ.), Φίνος, Σοκορέλης, Βαγγελής, Μπούλτης, Τσίκας, Κολιάκης


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου