Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

Ομάδα των ανατροπών η Κοσμηρά, 2-1 το Δροσοχώρι


Αρέσκεται στις ανατροπές η ομάδα της Κοσμηράς, καθώς κέρδισε το Δροσοχώρι με σκορ 2-1, ενώ ήταν πίσω στο σκορ, αλλά το ίδιο έκανε και με Ασβεστοχώρι και με Αγία Μαρίνα στο Κύπελλο. Πήγε να το καταφέρει και με την Ανατολή, αλλά εκεί δεν μπόρεσε.


Όπως προείπαμε οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 25΄, όταν ο Κοκκιάδης έβγαλε σε θέση βολής τον Μελιγγιώτη κι αυτός δεν αστόχησε για το 0-1. Στο 55΄ ήρθε η ισοφάριση με μονοκόμματο σουτ του Ζαφείρη, μετά από σέντρα του Περβανά. Στο 66΄ σέντρα του Περβανά, κεφαλιά του Περώνη, δοκάρι και στα δίχτυα η μπάλα για το 2-1.

Οι γηπεδούχοι έχασαν και πέναλτι με τον Ζάραγκα στο 60΄, όπου το κέρδισε ο ίδιος, αλλά ο Νικολάου του είπε "όχι". Στο 86΄ παραλίγο να γίνει η ισοφάριση από τους φιλοξενούμενους, όταν ο Μελιγγιώτης σημάδεψε το δοκάρι.

Καλές ευκαιρίες είχε και ο Κοκκιάδης για το Δροσοχώρι, καθώς και οι Μπλέτσε, Ζώνιος και Ζάραγκας για την Κοσμηρά.


Κόσμηρα: Μπέτας, Περώνης, Περβανάς (88΄ Τάτσης), Νάκιας, Νούσης, Ζήσης, Θέμος (46΄ Ζαφείρης), Ζάραγκας, Γεωργίου, Μπλετσας, Ζωνιός (70΄ Γαϊτανίδης)

Δροσοχώρι: Νικολάου, Ντρης, Μπέλλος (20΄ Μελιγγιώτης π., Τσόδουλος, Χαλιάσος, Μπαχάς (67΄ Θεοχάρης), Παππάς, Μανιώτης, Μελιγγιωτης, Κοκκιάδης, Μπελλος


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου