Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

Καστρίτσα : Επιστροφή στις νίκες με πεντάρα


Επιστροφή στις νίκες για τον Αγροτικό Καστρίτσας, που πέρασε από την έδρα του γειτονικού Τιτάνα Λογγάδων με σκορ 0-5!


Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά και στο 8ο λεπτό ο Νάκος έκανε ένα ψηλοκρεμαστό πλασέ, αλλά η πέρασε λίγο πάνω από την εστία. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Νάκος δίνει την πάσα και ο Αλεξίου στέλνει από κοντά τη μπάλα στο δοκάρι. Στο 21΄ ατομική ενέργεια του Δοβανά από δεξιά, μπήκε περιοχή και σουτάρει, πάλι δοκάρι για την Καστρίτσα και άουτ η μπάλα. Στο 23΄ μετά από κόρνερ, ο Νικολάου από κοντά στέλνει τη μπάλα ψηλά άουτ. Το 0-1 γίνεται στο 32΄με ωραίο μακρινό σουτ του Δήμου. Στο 38΄ ο Δραγάτης ανατρέπει τον Αλεξίου εντός περιοχής και δίνεται πέναλτι, το οποίο εκτελεί εύστοχα ο Διαμαντόπουλος για το 0-2. Στο 41΄ ωραία ατομική ενέργεια και σουτ του Αλεξίου, στο πλεχτό η μπάλα για το 0-3, που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη δεν είχε τόσο καλό ρυθμό, με ένα σουτ του Δραγάτη για τους γηπεδούχους στο 50΄, ενώ στο 62΄ ο Θανάσης με πλασέ, έπειτα από πάσα του Αναστασιάδη, κάνει το 0-4. Τελικό 0-5 στο 67΄, όταν ο Αλεξίου έκανε την παράλληλη μπαλιά από αριστερά και ο επερχόμενος Αναστασιάδης σούταρε και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.


ΛΟΓΓΑΔΕΣ : Πρεβεζιάνος, Δραγάτης, Λώλης, Κορδοπάτης, Ευθυμιάδης, Παναγιώτου, Χαριζάι, Παπανικολάου(46’ Γκουρμπάτσης), Γκότζος, Γκόγκας(68 Μάστορας), Γιώτης (55’ Γκόλιας)

ΚΑΣΤΡΙΤΣΑ : Διαμάντης, Δήμος(46’ Θανάσης), Δοβανάς(64’ Καλλιοτζής), Μπίζιος, Νικολάου, Ντότης(64’ Μπιστιόλης), Αλεξίου(76’ Αντωνίου), Αναστασιάδης,Σπαλιάρας, Νάκος, Διαμαντόπουλος


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου