Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

Αμπελόκηποι : Ένα στο φινάλε, με τις αλλαγές να κάνουν τη διαφορά


Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους πήραν οι Αμπελόκηποι στο πρωτάθλημα, με σκορ 1-0 επί της Κληματιάς!

Σε ένα ματς που δεν είχε πολλές κλασικές ευκαιρίες, όλα κρίθηκαν στα τελευταία λεπτά με το γκολ να έρχεται στο 90. Καθοριστικό ρόλο έπαιξαν και οι αλλαγές των Αμπελοκήπων, Ηλίας Α., Ηλίας Μ. και Γιώτης. Η Κληματιά αρκετά μαχητική και σύμφωνα με τη σημερινή εικόνα της δείχνει δυνατή για τη συνέχεια.

Το 1ο ημίχρονο δεν είχε πολλές και αξιόλογες ευκαιρίες. Ένα φάουλ του Τσιούρη στο πρώτο τέταρτο πέρασε άουτ. Στο 20΄ σουτ του Κολιού η μπάλα κόντραρε και πέρασε για λίγο κόρνερ, ενώ ένα λεπτό μετά ο Κώστας Α. έκλεψε τη μπάλα, σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι.


Στο 48΄ απειλούν οι Αμπελόκηποι με κεφαλιά του Ηλία Α., έπειτα από σέντρα του Έξαρχου Αγ., η μπάλα περνάει άουτ. Στο 53΄ η πρώτη καλή στιγμή για την Κληματιά στην επανάληψη, βαθιά μπαλιά με στόχο τον Παυλίδη, πλασέ με τη μια, αν και ήταν εντελώς μόνος του, άουτ η μπάλα. Στο 59΄ καλό σουτ του Κολιού εκτός περιοχής, εκτινάσσεται ο Στράιχερ και βγάζει σε κόρνερ. Στο 63΄ άλλη μια σωτήρια επέμβαση του γκολκίπερ Στράιχερ σε μακρινό σουτ του Έξαρχου Αγ.. Στο 76΄ ο Παυλίδης σέντραρε από δεξιά, κεφαλιά του Τσιλοτάι, απόκρουση από τον Κατσίγιαννη. Στο 86΄ αντεπίθεση για τους γηπεδούχους, ο Ηλίας Α. πιάνει το σουτ, αποκρούει και πάλι ο Στράιχερ και φτάνουμε στο 90΄ για να νικηθεί ο γκολκίπερ των "καναρινιών", όταν ο Γιώτη σέντραρε από δεξιά, ο Ηλίας Α. έπιασε την κεφαλιά και έκανε το 1-0, μέσα σε έξαλλος πανηγυρισμούς από πλευράς Αμπελοκήπων.


ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ : Κατσίγιαννης, Έξαχος Αγ., Έξαρχος Αλ. (Δήμος 80΄), Μανούσης (Γιώτης 70΄), Γαλάνης, Αγγέλης, Καρίτσος (Ηλίας Μ. 46΄), Παπαλάμπρης, Τσιούρης, Κολιός (Παπαδημητρίου 80΄), Πολίτης (Ηλιας Α. 46΄)

ΚΛΗΜΑΤΙΑ : Στράιχερ, Κώστας Κ., Μούτας, Δούμας, Τσακανίκας, Γκουγιάννος (Τσιλοτάι 33΄), Γιαννάκης, Παυλίδης (Ματακούλης 81), Βαρέλης (Μπαλατσός 77΄), Ζώτος, Κώστας Α.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου