Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

Ήταν "Θύελλα" η Κατσικά, 7-0 το Ασβεστοχώρι


Σαν Θύελλα σήμερα η Κατσικά, η οποία συνέτριψε στην έδρα της το Ασβεστοχώρι με σκορ 7-0!


Το σκορ άνοιξε στο 11ο λεπτό ο Παπουτσής με συρτό σουτ, μετά από ασίστ του Κατσίφα. Στο 29΄ αλλαγή ρόλων, ο Παπουτσής πασάρει, ο Κατσίφας πλασάρει και 2-0. Στο 35΄ ο Κατζιώτης με ατομική ενέργεια πλάσαρε από αριστερά και έκανε το 3-0. Στο 44΄ ασίστ ο Κατσίφας, πλασέ ο Κατζιώτης για το 4-0. 

Στο 47΄ Σκούφης την παράλληλη από δεξιά, πλασέ του Κατζιώτη με τη μια και 5-0. Στο 57΄ ατομική ενέργεια και ασίστ του Κατσίφα, πλασέ του Τσουμάνη για το 6-0. Τελικό 7-0 στο 69΄ με ωραίο σουτ του Μαρούλη, στο "γάμα" της αντίπαλης εστίας. 

Οι γηπεδούχοι είχαν κι άλλες ευκαιρίες, με σουτ του Κολιούση, κεφαλιά του Μελιγγιώτη, κεφαλιά του Τσουμάνη και σουτ του Καζαντσίδη, σε όλες τις περιπτώσεις απέκρουσε ο Κάτσιος. Το Ασβεστοχώρι δεν μπόρεσε να απειλήσει καθόλου ουσιαστικά.


ΚΑΤΣΙΚΑ : Καραμάνης, Σκούφης (53’ Τσούνης), Μελιγγιώτης, Λισγάρας (60’ Μαρούλης), Πάνος, Πολυχρόνης (60’ Ζήκος), Παπουτσής (73’ Βαρτζιώτης), Τσουμάνης, Κατζιώτης, Κατσίφας (60’ Καζαντσίδης), Κολιούσης.

ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ : Κάτσιος, Μαλάμος Δ. (58’ Μαλάμος), Μαλάμος Α., Βασάκος, Κουτρούμπας, Τσαντούλης, Ντάφλος Β., Γεωργίου (46’ Μπέτσης), Ντάφλος Π. (16’ λ.τρ. Παπαστεργίου), Οικονόμου, Κολιάκης.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου