Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Απτόητη συνεχίζει η Κρύα!!!




Στην κορυφή παραμένει για μια ακόμα αγωνιστική η Κρύα που επικράτησε στην έδρα της του Π.Α.Ο. Κόνιτσας με σκορ 5-2!

Παρότι βρέθηκε να προηγείται με τρία τέρματα διαφορά μόλις στο 12ο λεπτό, πήγε να κάνει το ματς θρίλερ στη συνέχεια. Όμως στην επανάληψη οι ποδοσφαιριστές της αφυπνίστηκαν και "καθάρισαν" το παιχνίδι.

Μόλις στο 1΄ο Μάντζαρης με πλασέ από κοντά άνοιξε το σκορ. Στο 4΄ο Πράσσος με δυνατό σουτ εκτός περιοχής έκανε το 2-0. Στο 12΄ ο Κατράνας με κεφαλιά έκανε το 3-0. Στο 34΄ο Κιτσάκης της Κόνιτσας μείωσε σε 3-1, με σέντρα-σουτ. Ενώ δυο λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης έβαλε και δεύτερο γκολ, αφού έκλεψε τη μπάλα από τους αντιπάλους του και με προσωπική ενέργεια σκόραρε για το 3-2.

Τελικά η Κρύα πέτυχε αλλά δυο τέρματα με τον Μάντζαρη. Στο 80΄με κεφαλιά έκανε το 4-2 και στο 83΄αφού πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα έγραψε το τελικό 5-2.


ΠΑΟ ΚΡΥΑΣ: Διαμάντης, Δούβλης Ο., Σήτος, Παργινός, Κατράνας, Κύρκος, Μαραγκός, Πράσσος (76' Κατσαρός), Μάντζαρης, Μπαμπούλιας Η., Κοσμάς (13' λ.τρ. Μπαμπούλιας Αρ., 76' Μπούκας).

ΠΑΟ ΚΟΝΙΤΣΑΣ: Παπαχαρίσης, Ζαχαρόπουλος, Σπανός Χ., Σακκάς, Σπανός Α., Λάκκας Α., Μάρκος, Καρακατσάνης, Κιτσάκης, Λάκκας Σ., Γκίκας.













ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου