Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

"Δοξασμένη" ανατροπή οι Ανάργυροι!!!




Στο γήπεδο Αναργύρων η τοπική Δόξα υποδέχτηκε τη Φλόγα Πετσάλιου και επικράτησε με σκορ 3-2, μετά από ανατροπή!

Η ομάδα από το Πετσάλι το έχει συνήθειο να χάνει τα ματς μετά από ανατροπή.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 17΄ με τον Μητσόπουλο Χ. να παίρνει τη μπάλα μετά από γέμισμα και σε φάση τετ-α-τετ να νικάει τον Φασούλα. Η ισοφάριση ήρθε με αυτογκόλ, όταν ο Φαρμάκης βρήκε τη μπάλα έπειτα από σέντρα που έγινε και την έβαλε στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 41΄ όμως το Πέτσαλι ξαναπαίρνει προβάδισμα με γκολ του Διάμαντη μετά από πέναλτι. 

Στη επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεσαν και κατάφεραν να "γυρίσουν" το ματς. Στο 72΄ ο Δολιανίτης, μετά από σύγχυση στην άμυνα των φιλοξενούμενων, από κοντά ισοφάρισε σε 2-2. Στο 80΄ ο Χήτας με δυνατό σουτ εκτός περιοχής έραψε το τελικό 3-2.

Με 10 τελειώσαν και οι δυο ομάδες, καθώς για τους Ανάργυρους αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Καλαμπόκης στο 62΄. Ενώ για τη Φλόγα ο Διαμάντης στο 90΄ επίσης με δεύτερη κίτρινη.


ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ : Φασούλας, Χήτας, Σόντης, Τούσης, Σιαννάς (Ρούντης 46΄), Γκατζιάνης, Καλιακούδας, Ευαγγελίδης, Δολιανίτης (Νικολάου 90΄), Ντέκας (Κορδίας 46΄), Καλαμπόκης

ΠΕΤΣΑΛΙ : Μητσόπουλος Ι., Ζήγος (Ζώτος 19΄), Φαρμάκης, Αγγελής (Παπανικολάου 71΄), Παντούλης ., Μητσόπουλος Χ., Ζαχάρης, Διαμάντης, Παντούλης Ε., Καρβούνης (Γκόγκος 79΄), Φίλης










ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου