Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Νίκες με ανατροπή για Ανάργυρους και Πρωτόπαππα!!!




Στο γήπεδο της Λαψίστας ο Αετός Αγίου Ιωάννη υποδέχτηκε την Δόξα Αναργύρων και ηττήθηκε με σκορ 2-3, αν και προηγήθηκε δυο φορές!

Στο 17΄ σε μια αντεπίθεση του Αετού ο Ντίμης έκανε το 1-0.  Στο 66΄ ο Καλιακούδας ισοφάρισε σε 1-1 με σουτ από πλάγια θέση. Ένα λεπτό μετά ο Φαραγιάννης σε φάση τετ-α-τετ, έπειτα από κάθετη πάσα που δέχτηκε, έκανε το 2-1. Στο 76΄ ο Νικόπουλος με προβολή μετά από παράλληλη σέντρα ισοφαρίζει εκ νέου σε 2-2. Στο 80΄ ανατροπή του Ρούντα μέσα στην περιοχή, το πέναλτι εκτελεί εύστοχα ο Σιαννάς.

ΑΕΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ : Πρίντζος, Ζάκας, Παπανικολάου, Γκίκας, Ακριτίδης, Ίσκος, Ντίμης, Κατζιώτης Ν., Φαραγιάννης, Κατζιώτης Ι., Λόλας (Βάρφης 27΄)

ΔΟΞΑ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ : Φασούλας, Νάσης, Ρέσσος, Κορδιάς, Σιαννάς, Ευαγγελίδης, Πλιάκος (Τούσης 70΄), Ρούντας, Νικόπουλος, Γκατζιάνης, Καλλιάκουδας









Στην Ασφάκα ο τοπικός Δαβάκης υποδέχτηκε τον Αετό Πρωτόπαππα και έχασε τον βαθμό της ισοπαλίας στο τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Αρβανίτης με ωραίο σουτ στο 13΄. Στο 26΄ με πέναλτι ισοφάρισε ο Τσιγαρίδας για τους φιλοξενούμενους. Στο 53΄ πάλι με σουτ του Αρβανίτη ο Δαβάκης παίρνει προβάδισμα στο σκορ. Στο 65΄ ο Αλεξίου ισοφαρίζει σε 2-2 και στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ζώης διαμορφώνει το τελικό 2-3.

ΔΑΒΑΚΗΣ : Γκούβας, Μαλισσόβας,  Φούκας, Χριστοδούλου (Νάσης 58΄), Κόκκας, Στοίλας, Μεντή (Δημητριάδης 90΄), Τσίλογλου, Παπαβασιλείου (Λιούρης 66΄), Λάμπρου, Αρβανίτης

ΑΕΤΟΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ : Τσουτσουράς, Μαντής, Μπαρέκος (Καραγιάννης 69΄), Σμπόνιας, Ζώης, Μάντζιος, Ζιάβρος (Ματσάκας 46΄), Παπαγεωργίου, Αλεξίου, Σαββίδης (Καραμπέτσος 69΄), Τσιγαρίδας














ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου