Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Ισοπαλίες με πολλά γκολ σε Ρωμανό και Αμπελιά!!!



Στο γήπεδο Ρωμανού ο τοπικός Αχέροντας υποδέχτηκε τον Σταυραετό Συρράκου και παρότι προηγήθηκε νωρίς με 2-0, τελικά δεν κατάφερε να επικρατήσει και το τελικό αποτέλεσμα έγραψε 2-2!

Στο 4ο μόλις λεπτό σύγχυση στην περιοχή του Συρράκο μετά από σέντρα του Κόλλια και ο Μπούνας με σουτ ανοίγει το σκορ. Στο 15΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γούλα στο παραθυράκι της εστίας του Γέροντα για το 2-0. Στη συνέχεια χαμένες ευκαιρίες και για τρίτο γκολ οι γηπεδούχοι, με κεφαλιά του Λιόντου και προβολή του Μπούνα. Στην εκπνοή του ημιχρόνου λάθος συνεννόηση των αμυντικών με τον τερματοφύλακα του Ρωμανού και ο Αυδίκος που καραδοκούσε μείωσε σε 2-1. 


Στο 55΄ έρχεται η ισοφάριση με πέναλτι που κέρδισε ο Ντόντης και εκτέλεσε εύστοχα ο Σόφης. Στη συνέχεια σουτ του Μπούνα απέκρουσε ο Γέροντας και στο φινάλε κεφαλιά του Νάσση Θ., αλλά πάλι ήταν εκεί ο Γέροντας.


ΡΩΜΑΝΟ : Αποστολάκης, Νάσης Δ., Αγγελής (Πόγιας 20΄), Παππάς, Αδαμίδης, Μίχας, Μπούνας, Λιόντος (Νάσης Θ. 41΄), Ντάφλος, Γούλας, Κόλλιας.

ΣΥΡΡΑΚΟ : Γέροντας, Γεωργίου, Καραδήμας, Μπουτίκος, Βαγγελής Ι., Μητρογιάννης, Κούτλας, Λαμπρίτσιος, Αυδίκος, Ντόντης, Σόφης (Βαγγέλης Α. 86΄)














Στο γήπεδο της Αμπελιάς ο Πύρρος Μπιζανίου υποδέχτηκε την Χρυσοβίτσα και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα, με τελικό σκορ 2-2.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία, αφού εξέδωσαν και σχετική ανακοίνωση.

Το σκορ άνοιξε στο 35΄ ο Σπύρος για την Χρυσοβίτσα από κοντά, μετά από απόκρουση του τερματοφύλακα των γηπεδούχων και σύγχυση μέσα στην περιοχή τους. Στη συνέχεια ο Περιστέρης Χ. αστόχησε σε φάση τετ-α-τετ-. Ευκαιρία για το Μπιζάνι, σουτ του Παππά χτύπησε πάνω στα σώματα προ της εστίας και βγήκε κόρνερ.

Στο 50΄ ο Προδρόμου με προβολή, έπειτα από σέντρα του Παππά, ισοφάρισε σε 1-1. Στο 89΄ ο Μπούγιας με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-2. Στο 95΄ εκτέλεση κόρνερ από τον Κωστή, κεφαλιά του Ευθυμίου για το τελικό 2-2.


ΜΠΙΖΑΝΙ : Κλήμης, Δρόσος Κ., Πριάβαλης (Μηλιώτης 88΄), Ευθυμίου, Κωστής, Βρακάς, Παπαζώτος, Μπούκας, Προδρόμου, Παππάς, Λαδάς (Δρόσος Β. 46΄)

ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑ : Βανούσης, Ισμαίλι (Περιστέρης Ι. 70΄), Λεοντάρης, Πεππές, Τζαρούχης, Σιώλος, Κώστας, Τάφα, Σπύρος (Μπούγιας 52΄), Αντωνίου, Περιστέρης Χ. (Καλές 52΄)
















ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου