Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Εξ αναβολής και στην κορυφή η Πράμαντα!!!




Στο γήπεδο των Πραμάντων η τοπική ομάδα υποδέχτηκε την Αναγέννηση Ελληνικού σε εξ αναβολής ματς της 19ης αγωνιστικής και επικράτησε με σκορ 2-0!

Οι γηπεδούχοι με αυτή τη νίκη είναι πλέον μόνοι πρώτοι στην βαθμολογία του 2ου ομίλου της Β΄Ερασιτεχνικής. Το Ελληνικό από την άλλη δεν είχε καλή εμφάνιση και μοιραία ηττήθηκε.


Στο 3΄ ο Λιόντος σε φάση τετ-α-τετ νικιέται από τον Μόσχο που αποκρούει. Στο 20΄ ο Σιαπλαούρας Κ. περνάει τον αντίπαλο γκολκίπερ και από πολύ πλάγια πλασάρει, αλλά σώζουν στη γραμμή οι αμυντικού του Ελληνικού.

Στο 60΄ σουτ του Χήρα από το ύψος του πέναλτι, με τα πόδια αποκρούει ο Μόσχος. Στο 70΄ ο Δόσης σεντράρει, κεφαλιά του Χήρα στο δεύτερο δοκάρι και 1-0. Στο 76΄ ο Λιόντος εκτελεί το κόρνερ, στο δεύτερο δοκάρι ο Σιαπλαούρας Κ. με κεφαλιά διαμορφώνει το τελικό 2-0.

ΠΡΑΜΑΝΤΑ : Καλλιάς, Μπάμπης, Σταύρου, Θανάσης, Δόσης, Χρύσης, Χήρας, Τσάντας (Γκεσούλης 57΄), Σιαπλαούρας Δ. (Κονταξής 78΄), Λιόντος, Σιαπλαούρας Κ. (Σιαπλαούρας Δ. 80΄)

ΕΛΛΗΝΙΚΟ : Μόσχος, Κοτσώνης (Γοντίκας 80΄), Μποζέλλα, Κύρκος, Μπεσόπουλος Ν., Μπεσόπουλος Θ., Γιαννούλης Α., Κολιούσης, Κουτσογιάννης, Τσιάβος, Βρόσγος (Γιαννούλης Α. 58΄)














ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου