Κυριακή 8 Μαΐου 2022

Με το δεξί στα μπαράζ η Κατσικά, ήταν καλύτερη και πέρασε με 0-2 από την Ηγουμενίτσα


Ιδανικό ξεκίνημα για τη Θύελλα Κατσικάς στην πρεμιέρα των περιφερειακών μπαράζ για άνοδο στη Γ΄ Εθνική, αφού πέρασε με 0-2 από την Ηγουμενίτσα απέναντι στην Α.Ε. Νέας Σελεύκειας!



Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν έτσι το «τρίποντο» και έχοντας δυο εντός έδρας παιχνίδια με Ξηροβούνι και Απόλλων Πάργας, έχουν πολύ μεγάλη ευκαιρία να πάρουν από νωρίς τους βαθμούς που χρειάζονται για να ανέβουν στη Γ΄ Εθνική. Στα άλλα ματς ο Αστέρας Πετριτή πήρε στις καθυστερήσεις το διπλό μέσα στην Καστορία με σκορ 0-1, σε ένα ματς που τα ρεπορτάζ λένε πως υπήρξε ένταση στο φινάλε. Με διπλό ξεκίνησε και η Αναγέννηση Στάνου, 0-1 επί του Ξηροβουνίου.

Αρκετοί και σήμερα οι φίλοι της Θύελλας Κατσικάς που ταξίδεψαν στη θεσπρωτική πρωτεύουσα και έδωσαν δυναμικό παρών. Εμψυχώνοντας με συνθήματα την ομάδα τους και ζητώντας άνοδο στη Γ΄ Εθνική.


Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα η Κατσικά μπήκε πιο επιθετικά και στο 9΄ μια κεφαλιά του Λισγάρα μέσα από την περιοχή, από φάουλ του Ψαρρά, πέρασε άουτ. Τέσσερα λεπτά μεγάλη ευκαιρία για τη Θύελλα να ανοίγει το σκορ, ο Κολιούσης με σκαφτή πάσα βρίσκει τον Κοντογιάννη, αυτός πλασάρει, αλλά αποκρούει ο Βενέτης, η μπάλα φτάνει στον Βαρτζιώτη, σουτάρει κι αυτός, κόντρα της μπάλας και φτάνει ξανά στον Κοντογιάννη, πάλι πλασέ από τον τελευταίο, όμως ο Βενέτης και αυτή τη φορά λέει «όχι». Στο 25΄ η πρώτη καλή στιγμή στην αναμέτρηση για τους γηπεδούχους, ο Βασιλείου βγήκε απέναντι από τον Αναστασίου, αλλά το σουτ του δεν ήταν πολύ καλό, στην αγκαλιά του γκολκίπερ της Κατσικάς η μπάλα. Στο 37΄ ο Γόγολος από δεξιά επιχειρεί μια σέντρα – σουτ, λίγο πάνω από την εστία των φιλοξενούμενων η μπάλα. Στο 44΄ η Θύελλα θα μπορούσε να πάει με το σκορ υπέρ της στα αποδυτήρια, αλλά η κεφαλιά που έπιασε ο Πάνος, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ψαρρά, πήγε στο δεξί κάθετο δοκάρι, ενώ την βρήκε πριν με τα ακροδάχτυλα ο Βενέτης, η μπάλα όμως επιστρέφει σε παίκτη της Κατσικάς και συγκεκριμένα στον Λισγάρα, αυτός γυρνάει το σώμα και σουτάρει, αλλά σημαδεύει την εξωτερική πλευρά των διχτύων.

 



Στην επανάληψη αν και οι γηπεδούχοι φάνηκε να μπαίνουν με όρεξη να παίξουν πιο ψηλά, δεν κατάφεραν τελικά να απειλήσουν ούτε μια φορά την εστία των ερυθρόλευκων. Η πρώτη καλή στιγμή άνηκε στους φιλοξενούμενους, όπου κέρδισαν και πέναλτι σε ανατροπή του Βαρτζιώτη από τον Μούστα στο 62΄.  Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πάνος και έστειλε τη μπάλα στο πλεχτό για το 0-1. Στο 78΄ μετά από λάθος της άμυνας των γηπεδούχων ο Καζαντσίδης πήγε να βγει τετ-α-τετ, αλλά τελευταία στιγμή προλαβαίνει ο Βενέτης και με τα πόδια διώχνει. Στο αμέσως επόμενο λεπτό σέντρα του Καζαντσίδη από δεξιά, κεφαλιά του Βαρτζιώτη από αριστερά, λίγο άουτ η μπάλα. Το τελικό 0-2 γράφτηκε στο 84΄, όταν ο Κατσίφας πέρασε πολύ ωραία κάθετη πάσα στον Καζαντσίδη κι αυτός σε τετ-α-τετ με τον Βενέτη, αυτή τη φορά τον νίκησε στέλνοντας τη μπάλα στο πλεχτό.

 

Α.Ε.Νέας Σελεύκειας : Βενέτης, Βάσιο, Μήτσιος, Μούστα (Μάντζας 67΄), Μοναχός, Βάσιος Ε., Γιαννακός, Κυβράνογλου (Ζήγος 74΄), Γαλάνης (Γούσης 84΄), Γόγολος, Βασιλείου

Θύελλα Κατσικά : Αναστασίου, Ψαρράς, Λισγάρας, Πάνος, Μελιγγιώτης, Κολιούσης (Γούλας 57΄), Πολυχρόνης, Τσουμάνης (Καζαντσίδης 57΄), Βαρτζιώτης (Μαρούλης 70΄), Κατσίφας (Ζήκος 85΄), Κοντογιάννης (Παπουτσής 85΄)


 



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ : ΣΑΚΗΣ ΣΟΥΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου