Κυριακή 8 Μαΐου 2022

Π.Α.Σ. Γιάννινα : Τον άφησε το VAR..... να πάρει και μια νίκη, 1-0 τον Π.Α.Ο.Κ.!


Πρώτη νίκη για τον Π.Α.Σ. στα Play Off, με 1-0 επί του Π.Α.Ο.Κ. στο Ζωσιμάδες, αν και η μπάλα κατέληξε τρεις (!!!) φορές στα δίχτυα του δικέφαλου του Βορρά!

Κι αυτό γιατί πριν το 1-0, ο «Άγιαξ της Ηπείρου» σκόραρε άλλες δυο φορές με τον Περέα, αλλά το VAR και σε αυτό το ματς είδε οφσάιντ. Τελικά ο Σνάιντερ έλυσε το γόρδιο δεσμό στο 78΄, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν ούτε μια φορά την εστία του Λοντίγκιν.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήταν για τον Π.Α.Σ., με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Π.Α.Ο.Κ., όταν ο Σάλιακας έκανε τη σέντρα, φάση διαρκείας με σουτ του Σνάιντερ, προβολή του Γκαρντάφσκι και μετά από κόντρες τελικό αποδέκτη τον Περέα, ο οποίος όμως δεν χάρηκε το γκολ του, γιατί το VAR έχει αντίθετη άποψη και το ακυρώνει ως οφσάιντ. Στο 43΄ πολύ ωραία συνεργασία των Γκαρντάφσκι, Ντομίνγκεθ και Πίρσμαν, με τον τελευταίο να βγάζει μια ωραία παράλληλη μπαλιά, αλλά δεν πετάχτηκε κάποιος να τη σπρώξει στα δίχτυα.

Στο 54΄ πολύ καλή ευκαιρία για τον Π.Α.Σ., η πρώτη στο 2ο ημίχρονο, με τον Πίρσμαν να κάνει ατομική ενέργεια και πάσα από αριστερά, η μπάλα μετά από κόντρες καταλήγει στον Περέα, σουτ του τελευταίου, πάλι κόντρα της μπάλας από κοντά και χάθηκε η ευκαιρία. Στο 63΄ και δεύτερο ακυρωθέν γκολ για τους γηπεδούχους, με τον Περέα να κάνει πολύ όμορφη ατομική ενέργεια και σουτ στέλνοντας τη μπάλα στο πλεχτό, αλλά το VAR αποφασίζει πως υπάρχει οφσάιντ στην πάσα που του έκανε ο Σάλιακας. Τρίτη και φαρμακερή στο 78΄, ο Σάλιακας σέντραρε από δεξιά, κεφαλιά – πάσα του Πίρσμαν στο δεύτερο δοκάρι, η μπάλα στον Σνάιντερ, που με σουτ εντός περιοχής κάνει το 1-0.

 

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Καραχάλιος, Στάνκο, Γκαρντάβσκι (46’ Λιάσος), Σνάιντερ, Ντομίνγκεθ (46’ Κύρκος-92’ Παντελάκης), Περέα

 

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Σάστρε, Βαρέλα, Μιχάι, Φερέιρα, Τσιγγάρας (56’ Σβαμπ), Κούρτιτς, Μίτριτσα (64’ Άκπομ), Τέιλορ (79’ Σοάρες), Μουργκ, Ολιβέιρα (56’ Τσόλακ)


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου