Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

Με ήρωα Κωστούλα κράτησε τη νίκη το Δροσοχώρι, 2-0 επί του Σταυρακίου


Πολύ σημαντικό «τρίποντο» πήρε το Δροσοχώρι απέναντι στο Σταυράκι με σκορ 2-0!

Είναι η δεύτερη νίκη για το Δροσοχώρι, που έφτασε τους 6 βαθμούς, έναν παρακάτω από τον αντίπαλο του. Πέρα από τα γκολ πού πέτυχαν οι γηπεδούχοι, ήρωας τις σημερινής αναμέτρησης ήταν ο τερματοφύλακας Κωστούλας, που απέκρουσε δυο πέναλτι και κράτησε όρθιε την ομάδα του.


Στο 21ο λεπτό ήρθε το 1-0 με τον Κάγια να πλασάρει εύστοχα, μετά από κάθετη του Μανιώτη. Στο 30΄ ο Μελιγγιώτης πάσαρε στον Μανιώτη κι αυτός σούταρε για το 2-0. Στη συνέχεια πολύ καλή ευκαιρία για το Δροσοχώρι με τον Κάγια να αστοχεί σε φάση τετ-α-τετ. Ευκαιρίες επίσης έχασαν και οι Κοκκιάδης, Μανιώτης.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές και στο 67΄ ΄κέρδισαν πέναλτι για χέρι. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Πεπόνης, αλλά ο Κωστούλας απέκρουσε. Στο 75΄ το Σταυράκι κερδίζει κι άλλο πέναλτι σε ανατροπή του Κολιού. Εκτέλεσε ο Μιχαήλ και πάλι απέκρουσε ο Κωστούλας. Στο 80΄ άλλη μια φοβερή απόκρουση του Κωστούλα σε εκτέλεση φάουλ του Πεπονή, εκτινάσσεται στο «παραθυράκι» και απομακρύνει. Στο φινάλε είπε όχι και σε Μιχαήλ και Αθανασίου, που απείλησαν με σουτ από πλάγια.

 

Δροσοχώρι : Κωστούλας, Γιωτης, Θεοχάρης Κ., Καλτσάς, Χαλιάσος, Μελιγγιωτης Η., Μανιώτης, Κάγια (60΄ Παπανικολαόυ), Παππάς Δ. (70΄ Ντρης), Κοκκιάδης, Μπαχάς

 

Σταυράκι : Κάτσιος, Ντάγκας, Αγγέλης, Καπατσέλης, Κολιός, Κρασσόπουλος, Πόλιος (80΄ Κακανούλιας), Πεπόνης, Αθανασίου, Λαμπράκης (46΄ Καλογιαννης), Μιχαήλ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου