Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

Δυνατό ματς στο Ενωσιακό, στις καθυστερήσεις ισοφάρισε το Νεοχωρόπουλο, 1-1 με Κουτσελιό


Ισόπαλο έληξε το δυνατό ματς της Α΄ Ερασιτεχνικής μεταξύ Νεοχωρόπουλο και Κουτσελιό, με τελικό σκορ 1-1, στο Ενωσιακό γήπεδο!


Το παιχνίδι είχε αρκετά καλό ρυθμό, με τις δυο ομάδες να τρέχουν πολλά χιλιόμετρα, αλλά έλειπαν οι πολλές ευκαιρίες, λόγω πιο κλειστού παιχνιδιού, ειδικά στο 1ο ημίχρονο. Στην επανάληψη τα πράγματα ήταν καλύτερα, είχαμε το Κουτσελιό να προηγείται και το Νεοχωρόπουλο να βάζει το γκολ της ισοπαλίας στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα, ενώ έπαιζε και με 10 από 84΄ λόγω αποβολής του Βελογιάννη. Αρκετά τα παράπονα από τις δυο ομάδες για τη διαιτησίας και όχι άδικα.


Στο 17΄ πρώτη καλή στιγμή στο ματς για το Κουτσελιό, μετά από κόρνερ διώχνει η άμυνα των γηπεδούχων, πρώτη κεφαλιά ο Δάσκαλος Α., δεύτερη ο Ανανιάδης και η μπάλα περνάει άουτ. Στο 25΄ μεγάλη ευκαιρία για το Νεοχωρόπουλο, ο Οικονόμου βγάζει κάθετη πάσα στον Μπουκουβάλα, αυτός τετ-α-τετ με τον Θεμελή, βρίσκει λίγο ο τερματοφύλακας του Κουτσελιό, στη ρίζα το αριστερού δοκαριού η μπάλα και κόρνερ. Στο 45΄ δοκάρι και για το Κουτσελιό, σε κεφαλιά του Κακαράντζα Μ., μετά από φάουλ του Φαρμάκη, με τη μπάλα μετά να καταλήγει άουτ.

Στο 52΄ πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους, ωραίο σουτ του Κλιτσινάρη, λίγο έξω η μπάλα. Στο 64΄ οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για πέναλτι σε ανατροπή του Καρτάλη, η λήψη από εδώ δεν βοηθάει. Σε λήψη από τον συνάδελφο Χρήστο Καλύβα φαίνεται πως υπάρχει ανατροπή. Ο διαιτητής κ.Χριστοφορίδης δεν έδωσε κάτι.

Στο 76΄ διαμαρτυρίες από το Κουτσελιό για πέναλτι σε χέρι του Μπαλαντάνη, μετά από κόρνερ και κεφαλιά του Κουτσογιάννη. Εδώ φαίνεται πιο εύκολα ότι βρίσκει τη μπάλα λίγο κάτω από τον ώμο. 

Εκτελείται όμως το κόρνερ για τους φιλοξενούμενους, σκαστή κεφαλιά του Ναυρόζογλου, δεύτερη κεφαλιά του Ανανιάδη και η μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Πάνε να απαντήσουν άμεσα οι «γαλάζιοι» δυο λεπτά μετά, φάουλ του Μπουκουβάλα από αριστερά, από κοντά ο Βελογιάννης σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι και έξω η μπάλα.

Στο 87΄ οι γηπεδούχοι επίσης φωνάζουν για μια φάση που πέφτει ο Οικονόμου εντός περιοχής και δεν δίνεται κάτι. Κακή και τώρα η λήψη και μακρινή για ασφαλές συμπέρασμα. 

Τελικά στο 93΄ έρχεται η λύτρωση, ο Λαλάι πιάνει δυνατό σουτ εκτός περιοχής, πέφτει αποκρούει ο Θεμελής, αλλά στην επαναφορά ο Μπαλαντάνης δεν αστοχεί και διαμορφώνει το τελικό 1-1.

 

ΝΕΟΧΩΡΟΠΟΥΛΟ : Βάσιος, Μαραγκός, Πάικας, Βελογιάννης, Οικονόμου, Ζήκος (Σκαργιώτης 15΄λ. τρ.), Τζιάλλας (Κατσαράς 56΄), Μπουκουβάλας, Καρτάλης (Λούζης 83΄), Λαλάι, Μπαλαντάνης

ΚΟΥΤΣΕΛΙΟ : Θεμελής, Τσακανίκας, Κρανάς, Ναυρόζογλου, Φαρμάκης, Κλιτσινάρης (Τασιούλας 73΄), Κούτλας (Πέτκος 88΄), Κακαράντζας Μ., Κουτσογιάννης, Δάσκαλος Α., Ανανιάδης


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου